Tiket dana – subota 3.10.2020

Milos
3 listopada, 2020
551 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svake subote da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Sve ove utakmice su dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo extra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali ako tiket ne bude dobitan. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa Dana.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru različitih svetskih liga, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi se mogla nazvati Tip Dana.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu. Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 03.10.2020. godine

Wolfsberger – St.Polten, Austrija Prva Liga, 03.10.2020

Prošle nedelje smo igrali na ekipu Wolfsbergera, odnosno igrali smo na golove i nismo se razočarali, pošto je Wolfsberger odigrao 1-3 protiv ekipe LASK i pokazao da će biti odličan izbor za igru na golove i ove sezone. Danas igraju na domaćem terenu protiv ekipe St.Poltena, koja se nalazi više na tabeli i koji su do sada odigrali dve Over i jednu Under utakmicu. Obe ekipe imaju neverovatan ofanzivni potencijal, te zbog toga smatramo i dajemo naš predlog da se ovde odigra:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu više od dva gola, ili u lokalnom žargonu “3+”) sa kvotom 1.60

Bragantino – Corinthians, Brazil Prva Liga, 04.10.2020

Već smo nekoliko puta igrali i pisali o ekipi Bragantina, te nećemo da se ponavljamo, ako nas pratite redovno, onda znate šta mislimo o ovoj ekipi i kakva su mašina za igru BTTS. Ova utakmica se igra u nedelju, ali rano ujutru, odnosno u toku noći, te je stavljamo u subotnji Yankee. Corinthians je podjednako i efikasan i prima golova, baš ka oi Bragantino, te mi iz tog razloga predlažemo je da se ovde odigra:

Tip: BTTS (da obe ekipe postignu pogodak ili u lokalnom žargonu “GG”) sa kvotom 1.80

Atletico Madrid – Villareal, Španija La Liga, 03.10.2020

Zanimljivo će biti gledati kako će se razvijati Atletico Madrid ove sezone. Od jedne vrlo defanzivne ekipe koja retko prima golova, ali ne postiže baš previše golova, dolaskom Suareza imaju sad paklen napad i za očekivati je da počnu da igraju efikasnije. Smatramo da kladionice previše ovde respektuju ekipu Atletica iz prošle sezone, pa mislimo da je ovde najbolje odigrati da će biti više od dva gola:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu više od dva gola, ili u lokalnom žargonu “3+”) sa kvotom 1.90

Basaksehir – Goztepe, Turska Prva Liga, 03.10.2020

Šampion se već nakon tri kola nalazi u ozbiljnom nokdaunu, pošto ima sva tri poraza i to sa identičnim rezultatom, 0-2. Da stvar bude još bizarnija, dva od tri poraza su došla protiv ekipa koje su ove sezone ušle u prvu ligu. Sa druge strane gosti igraju u okviru svojih mogućnosti, pošto imaju dva remija i jednu pobedu. Ipak, smatramo da nema opcije za Basaksehir i da se na ovoj utakmici moraju “oteti” bodovi:

Tip: Basaksehir ML (da domaća ekipa pobedi na ovom meču, ili u lokalnom žargonu “kec”) sa kvotom 1.75 

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE BET365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI NEKOLIKO PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

[single_affiliate_xl title=”bet365 kladionica” ]
Author Milos