Tiket dana – subota 5.09.2020

Milos
5 rujna, 2020
324 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svake subote da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Sve ove utakmice su dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo extra profit na kladionici.

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali ako tiket ne bude dobitan. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa Dana.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru različitih svetskih liga, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi se mogla nazvati Tip Dana.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu. Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 05.09.2020. godine

Flamengo – Fortaleza, Brazil Serie A, 05.09.2020

Trenutni šampion Brazila nije najbolje startovao u novoj sezoni, ali u prošlom kolu su ostvarili izuzetno važnu pobedu protiv Santosa na njihovom Villa Belmiro stadionu, a nakon te pobede motivacija u timu je izrazito visoka, te žele da na svom stadionu nastave seriju pobeda. Fortaleza sa druge strane, ma koliko bila simpatična ekipa trenutno se ne može nositi sa šampionom koji je u formi. Zbog toga smatramo i dajemo naš predlog da se ovde odigra:

Tip: Flamengo -0.5 AH (da Flamengo pobedi na ovom meču) sa kvotom 1.44

MVV – Cambuur, Holandija Druga Liga, 05.09.2020

Iako je tek drugo kolo ovog inače zanimljivog šampionata, smatramo da bi na ovom meču trebalo da se igra na golove, iz prostog razloga što igraju dve izrazito napadački orjentisane ekipe. Ipak, obe ekipe su u prvom kolu otišle u Under i kladionice su odreagovale malo višom kvotom, koja je definitivno value, te mi iz tog razloga predlažemo je da se ovde odigra:

Tip: Over 3 Goals (da obe ekipe postignu tri ili više pogodaka na ovom meču) sa kvotom 1.70

Severna Makedonija – Jermenija, Liga Nacija, 05.09.2020

Ozbiljan poklon od strane kladionica se čini pobeda domaćina ovde. Naime, Severna Makedonija je jedna sasvim solidna reprezentacija, koja godinama polako napreduje i vrlo verovatno su iznad nivoa ove C lige u kojoj se trenutno nalaze. Sa druge strane Jermenija je slabija ekipa po kvalitetu, plus na ovom meču im fali nekolicina igrača.  Mi mislimo da je ovde najbolje odigrati da će domaća ekipa pobediti na ovom meču:

Tip: Severna Makedonija ML (da Severna Makedonija pobedi na ovom meču) sa kvotom 1.66

Danska – Belgija, Liga Nacija, 05.09.2020

Ovo je umalo postao naš Tip Dana, ali poslednje informacije o ne igranju De Bruinea su nas za zeru uplašile pa istu utakmicu stavljamo na Tiket Dana. Danska ima novog selektra, koji je prilično napadački orijentisan, dok o ofanzivnom potencijalu Beglije ne treba trošiti reči. Smatramo da će ovde da bude dosta golova. Dakle, stavljamo ovu utakmicu u Yankee sistem jer se ove dve ekipe mogu lako raspucati sutra:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe positgnu više od dva pogotka) sa kvotom 1.80

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE BET365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI MAKSIMALNO 46.6 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Author Milos