Tiket dana – subota 6.03.2021

Milos
5 ožujka, 2021
427 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu daana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru raznih svetskih ligaških takmičenja, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 06.03.2021. godine

Al Ain – Al Wasl, UAE Liga, 6.03.2021

UAE liga je jedna od najefikasnijih liga na svetu, te je sasvim logično da tražimo value na nama omiljenom kladioničarskom marketu za golove. Al Ain i Al Wasl su ekipe koje se nalaze na sredini tabele, ali isto tako i dve ekipe koje spadaju u najefikasnije u ligi. Al Ain je solidan na domaćem terenu i igraju utakmice sa dosta golova, dok gosti spadaju u jednu od najboljih gostujućih ekipa u ligi, gde takođe daju dosta golova. Na poslednjih deset utakmica ove dve ekipe su uvek igrale na 3 ili više golova, pa stoga mi smatramo da je najbolji predlog za klađenje na ovoj utakmici:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.55

Puskas Academy – Ujpest, Mađarska NB1 Liga, 6.03.2021

Iako ste možda očekivali da ovde igramo isto na golove, od momenta kada smo videli kvotu na pobedu domaćina, bili smo ubeđeni da je ovo veliki poklon kladionica. Puskas se nalazi u samom vrhu, dok je Ujpest prosečna ekipa, koja je dobila poslednje dve utakmice, ali su recimo na poslednjem meču imali dosta sreće, pošto su igrali sa čovekom više 50 minuta a uspeli da postignu pogotke u zaustavnom vremenu. Puskas je na domaćem terenu odličan, te mi predlažemo je da se ovde odigra:

Tip: Puskas Academy (da domaća ekipa pobedi na meču) sa kvotom 1.83

Almere – Excelsior, Holandska Druga Liga, 6.03.2021

Ovo je duel dve ekipe koje spadaju u najefikasnije u Holandskoj drugoj ligi, pa je sasvim normalno da tražimo value na marketu za golove. Almere igra u proseku utakmice sa 3.50 golova, a Exclesior u proseku sa 3.70 golova, plus vrlo je važno napomenuti da na utakmicama obe ove ekipe se često dešava da obe ekipe postignu pogodak. Zbog svega ovoga mi predlažemo da se odigra:

Tip: GG 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču i da obe ekipe postignu pogodak) sa kvotom 1.62

Zilina – Ruzemberok, Slovačka Prva Liga, 6.03.2021

Jedna od liga koja stalno ide ispod radara što se golova tiče je Slovačka prva liga, koja u proseku viđe preko 60% 3+ utakmica. Obe ove ekipe koje danas igraju su sposobne da postižu i primaju golove, pa je sasvim logično da ovde tražimo value na marketu za golove. Obe ove ekipe su sposobne za dobru igru, pa mi smatramo da treba igrati:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.45

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE MOZZART, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 3.53, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI NEKOLIKO PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Mozzart Kladionica

100 besplatnih vrtnji
4.6/5
  • Odlična funkcionalnost sajta
  • Bezbednost korisnika
  • Široka ponuda sportova i marketa za klađenje
  • Aplikacije za mobilno klađenje
  • Primaju igrače iz Hrvatske
  • Nepostojanje Azijskog hendikepa
  • Ograničen broj depozitnih i isplatnih metoda
5 EUR Free Bet + 400 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos