Tiket dana – subota 8.08.2020

Milos
8 kolovoza, 2020
504 Views
tiket dana

Vikend nam nudi veliki broj fudbalskih utakmica i smatramo da će biti prilično teško odlučiti se samo za nekoliko koje će ući u naš Tiket Dana. Ponekad je prilično teško isfiltrirati određeni broj utakmica, ali smo mi odlučili da sastavimo Tiket Dana od ponuđenih utakmica i ovo je naš izbor.

Kako ste navikli od našeg tima eksperata, mi svakodnevno radimo analize i tipove ponuđenih sportskih takmičenja, ali nakon velike potražnje od strane naših čitalaca, odlučili smo se da u našu ponudu besplatnih tipova uvrstimo i povremeno tiket dana koji će nuditi nekoliko zanimljivih i pre svega profitabilnih utakmica u kombinovanom tiketu.

Ovde moramo napomenuti, da mi i dalje verujemo da je jedini ispravan način ostvarivanja zarade na kladionicama, da se igraju singl opklade, ali svakako nemamo ništa protiv da se ponekad odigra i kombinovani tiket, sa razumnim ulogom, radi većeg uzbuđenja prilikom praćenja dnevnih tiketa.

Danas vam nudimo jedan tiket sa četiri utakmice, popularni 4-fold tiket u kome je potrebno da pogodite sve četiri utakmice kako bi vam tiket bio dobitan. Ukoliko želite da povećate svoje šanse za zaradom, a da pritom malo smanjite potencijalni dobitak, možete odigrati Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklade i jednu 4-fold opkladu. Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogodkta od četiri utakmice.

Evo naših predloga za Tiket Dana 08.08.2020. godine

Antwerpen – Mouscron, Belgija Prva Liga, 08.08.2020

Ponovo počinje šampionat Belgije i u prvoj utakmici našeg tiketa igraćemo na jednu vrlo zabavnu ekipu, koja je pre nekoliko dana osvojila Super Kup Belgije, pobedom nad favorizovanom ekipom Brugge. Naravno radi se o ekipi Antwerpena, koja nije mnogo menjala u odnosu na prošlu sezonu, koju su završili na 7-oj poziciji, iako su dobar deo sezone bili u samom vrhu. Antwerpen na domaćem terenu igra odlično, te ne smatramo da bi limitirana ekipa Mouscrona trebala predstavljati preveliki problem za njih.  Nekako imamo utisak da će na ovom meču domaćin dominirati, te zbog svega ovog smatramo da je najbolje na ovom susretu odigrati:

Tip: Antwerpen -1.5 AH (da Antwerpen pobedi sa dva ili više golova razlike) sa kvotom 2.07

Khimky – CSKA Moscow, Rusija Prva Liga, 08.08.2020

Prvo kolo Ruskog šampionata, gde ekipa koja je ove sezone ušla u prvu ligu i koja je igrala finale kupa Rusije. Khimky je ove sezone napravio sasvim solidnu ekipu i probaće da naprave solidan rezultat u prvoj ligi. Naravno da je CSKA favorit na ovom meču, ali nismo sigurni da će demolirati domaćine, te mi smatramo da na ovom meču mora da se odigra:

Tip: Khimky +1 AH (da Khimky ne izgubi sa više od jednog gola razlike) sa kvotom 1.75

Valerenga – Bodo/Glimt, Norveška Prva Liga, 08.08.2020

Ovakvu kvotu naprosto ne možemo da ne ispratimo. Bodo igra fantastično na početku sezone i do sada imaju 10-1-0 rekord. Naravno da Valerenga nije ekipa za podkusurivanje, ali imajući u vidu formu gostiju, smatramo da je ova kvota pravi poklon koji se ne sme ispustiti. Mi smatramo da je najbolje odigrati:

Tip: Bodo/Glimt (da Bodo pobedi na ovom meču) sa kvotom 1.80

Juventude – CRB, Brazil Serie B, 08.08.2020

Dugo se nije igrao fudbal u Brazilu i ovog vikenda kreće njihova druga liga, popularna Serie B. Generalno ovo je liga gde se postiže mali broj pogodaka, a imajući u vidu da je tek prvo kolo i da timovi nisu u takmičarskom ritmu, smatramo da ne bi smelo biti mnogo pogodaka, te na ovom meču treba odigrati:

Tip: Under 2.5 Goals (da obe ekipe ne postignu više od dva pogotka) sa kvotom 1.44

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE BET365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠI TIKET DANA ON SE PLAĆA ODLIČNOM 9.21 KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI 92.1 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Author Milos