Tiket dana – utorak 21.09.2021

Dusan
21 rujna, 2021
451 Views
tiket dana

Danas smo izdvojili 3 meca iz ponude za nas tiket dana. Danasnji predlozi su iz Primere, Serije A i Superlige, i ukupni koeficijent je 4,13 u kladionici mozzartbet.

18:30 Vojvodina – Kolubara, Srbija 1

Vojvodna se najvise zahvaljujuci losim rezultatima u poslednjih 5-6 utakmica u ovom trenutku nalazi na 6. poziciji na tabeli sa 12 osvojenih bodova. Skor na pocetku sezone od 3 pobede, 3 remija i 2 poraza uz gol razliku 10:9, nije ono na sta smo navikli od Novosadskog tima godinama unazad, ali treba imati u vidu da su ovog leta dosta slabiji odlaskom trenera Lalatovica i nekoliko vaznih igraca iz prvih 11.

U proslom kolu su trijumfovali sa 2:0 na teskom gostovanju Radniku u Surdulici, i time mozda nagovestili seriju dobrih rezultata. Pobeda je veceras imperativ kako bi se uhvatio prikljucak za vodecim timova sampionata. Kolubara je prijatno iznenadjenje ove sezone, i uopste nemaju toliko lose rezultate obzirom da im je ovo prva sezona u istoriji kluba u najvisem rangu. Na 9 meceva imaju 3 pobede, 1 remi i 5 poraza uz gol kolicnik 9:18.

Najveci problem kluba iz Lazarevca su gostujuce utakmice, pa tako na strani imaju skor od 1 pobede i 4 poraza uz samo 2 postignuta i cak 12 primljenih golova. Vojvodina je na ovom mecu veliki favorit, i verujemo da ce maksimalno iskoristiti prednost domaceg terena, a kako ipak imaju kvalitetniju ekipu od gostiju sve sem 2-3 postignuta gola danas bi bio neuspeh.

1 ( domacin pobedjuje na mecu ) 1,52 mozzartbet

19:30 Getafe – Atletico Madrid, Spanija 1

Getafe je pretposlednji tim Spanske Primere, i ovo im je najgori start u ligi u ovoj deceniji. Svih 5 poraza uz samo 1 postignut i 8 primljenih golova je njihov dosadasnji skor, i vec polako upadaju u nelagodnu situaciju.

Imali su nesrecu da u prva 3 kola igraju sa Valensijom, Seviljom i Barselonom, a kako nisu imali srece u zrebu pokazuje i to da veceras igraju protiv proslogodisnjeg sampiona, ekipa Atletika iz Madrida.

Atletiko se nalazi u maloj rezultatskoj krizi jer su u poslednja 3 meca osvojili samo 5 bodova, i dozvolili Realu da im pobegne na 2 boda razlike. Veliki kiks su napravili igrajuci nereseno 0:0 na svom terenu protiv Bilbao-a u proslom kolu, i pobeda je veceras preko potrebna kako bi ostali u trci sa Realom.

Videli smo prosle sezone koliko je svaki bod bio vazan, tako da je ovaj mec timu sa stadiona Vanda Metropolitano pod oznakom “must win”. Simeone ce na ovm mecu biti bez Joao Felixa i Lemara, ali i bez njih dvojice poseduju potrebi kvalitet da savladaju Getafe koji je u ocajnoj formi.

2 ( gost pobedjuje na mecu ) 1,70 mozzartbet

20:45 Atalanta – Sassuolo, Italija 1

O odnosu na proslu sezonu slobodno mozemo reci da tim iz Bergama pruza slabije partije. Posle pobede od 2:1 protiv Torina, igrali su 0:0 sa Bolonjom i izgubili sa 2:1 od Fiorentine, a u proslom kolu su minimalnim rezulatatom bili bolji na gostovanju protiv Salernitane.

Navikli smo godinama da Atalanta igra lep fudbal sa puno golova, ali ove sezone to nije slucaj. Samo 4 postignuta gola na 4 meca su znak lose forme Atalante, i pravo je vreme da pobedom na vecerasnjem mecu izadju iz iste.

Sassuolo je u seriji od 3 meca bez pobede, i sigurno je da ce biti motivisani da pokusaju da iznenade favorizovanog domacina. Inace sve golove do sada su postigli na gostujucim terenima, a najbolji strelac je Filip Djuricic sa 2 gola, koji ce i veceras predvoditi napad Sassuola.

Atalanta igra za prvu pobedu kod kuce ove sezone, a na svom terenu imaju pet uzastopnih pobeda protiv Sassuola u medjusobih duelima. Bez potcenjivanja Sassuola, Atalanta ima kvalitetniji sastav i sve sem njihove pobede veceras bi bilo veliko iznenadjenje.

1 ( domacin pobedjuje na mecu ) 1,60 mozzartbet

Ukupni koeficijent 4,13
Kladionica Mozzartbet

Mozzart Bet Kladionica

4.8/5
  • Stranica prilagođena korisnicima
  • Solidna pokrivenost sportova i marketa
  • Dostupan i online casino
  • Legalna i licencirana kompanija
  • Mobilna aplikacija za Android i iOS korisnike
  • Niže kvote nego evropska konkurencija
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • Mali broj depozitnih metoda
Točak sreće do 100.000 RSD Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan