Tiket dana – utorak 01.11.2022

Srba331
1 studenoga, 2022
2037 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

S obzirom da se utakmice posljednjeg kola grupne faze Lige prvaka igraju u utorak i srijedu, naš listić dana za utorak 01.11.2022. sastoji se od četiri zanimljiva duela iz ovog natjecanja.

18:45 Bayer Leverkusen vs. Club Brugge, UEFA Champions League

Leverkusen je odigrao gotovo sve utakmice u grupnoj fazi daleko ispod očekivanja. Umjesto da se bore za osminu finala, u situaciji su da će im trebati čudo da dođu do europskog proljeća, odnosno Europske lige. S druge strane, Club Brugge jedno je od najugodnijih iznenađenja ove sezone i apsolutno je zasluženo ostvario veliki uspjeh – plasman u osminu finala. Kako će gosti ovu utakmicu odigrati prilično oslabljeni, vjerujemo u totalnu ofanzivu domaćih od prve minute. Pobjeda je puno potrebnija Leverkusenu, koji će ovisiti i o momčadi Atletico Madrida, pa bi taj ofenzivni pristup domaćih trebao donijeti barem jedan pogodak u prvom poluvremenu.

Prvo poluvreme 1+ / 1,29

18:45 Porto vs. Atletico Madrid, UEFA Champions League

Kako bi sačuvali mjesto u Europskoj ligi, momčadi Atletico Madrida najvjerojatnije će trebati pobjeda u ovoj utakmici. Atletico je bez pobjede u posljednja četiri susreta u skupini B, pa možda i najbolje pokazuje u kakvoj se krizi ovaj klub nalazi. Porto je osigurao plasman u osminu finala, ali im je prvo mjesto i dalje primarni cilj, pa smo sigurni da će ovu utakmicu odigrati maksimalno motivirani. Domaći su u posljednje vrijeme u odličnoj formi, za razliku od gostiju koji su za vikend izgubili 3:2 od Cadiza u La Ligi, pa prednost moramo dati momčadi iz Portugala. Gosti nemaju puno vremena za čekanje, moraju ići na pobjedu, a za to će im vjerojatno trebati više od jednog gola.

Atletico Madrid daje gol / 1,40

21:00 Bayern Munich vs. Inter, UEFA Champions League

Bit će ovo dvoboj dviju momčadi koje su “odradile posao” oko plasmana u osminu finala. Bayern ima 15, a Inter 10 bodova, tako da ni jednima ni drugima pobjeda ne znači ništa. Osim prestiža. Zbog takve situacije za očekivati ​​je da će obje momčadi ovaj susret igrati u kombiniranim sastavima. Zato nismo previše sigurni koliko će ova utakmica biti atraktivna u odnosu na očekivano. U prvom dvoboju ovih momčadi vidjeli smo dva pogotka, a nešto slično očekujemo i ovoga puta.

0-4 gola / 1,39

21:00 Sporting vs. Eintracht Frankfurt, UEFA Champions League

Uoči posljednjeg kola skupina D daleko je najzanimljivija. I to iz razloga što sve četiri momčadi mogu do osmine finala. Sporting i Eintracht imaju po sedam bodova, no domaći su u velikoj prednosti jer bi im i bod bio dovoljan. I to zato što su prvi susret dobili rezultatom 3:0. Sporting nije uspio trijumfirati u posljednja tri susreta, što nagovještava blagu krizu. Ali moramo napomenuti da je ove sezone Sporting dosta dobar na domaćem terenu. To bi vrlo lako mogao biti odlučujući faktor u ovoj utakmici. S obzirom da je ulog zaista velik, vjerujemo u oprezniji pristup i jednih i drugih.

0-3 gola / 1,43

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE Meridianbet TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNIM MAKSIMALNIM KOEFICIJENTOM 3.59, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI PREKO 3 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica Meridianbet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja 2000 RSD u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije!

Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.