Tiket dana – Utorak 02.07.2024

Alex
1 srpnja, 2024
899 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušasamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo nekoliko utakmica za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Za utorak 02.07.2024. odabrali smo dve košarkaške i jednu nogometnu utakmicu. Ukupna kvota kada je tiket dana u pitanju je 6.24.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 02.07.2024. godine.

TIKET DANA 02.07.2024

22bet

18:00- Georgia vs Latvia

Prva utakmica na turniru je uvek iznimno teška. Očekujemo da će domaća reprezentacija biti u grču bar na početku meča, što bi moglo da se odrazi na učinkovitost. Gruzijci generalno igraju u sporijem ritmu, pa vjerujemo da ovo neće biti efikasna utakmica.

under 159.5 @ 1.87

20:00 – Slovenia vs Croatia

Biće ovo derbi prvog dana na sva četiri kvalifikacijska olimpijska turnira. Iako Hrvartska putuje u dobrom ritmu u Pireus, smatramo da je Slovenija trenutno kvalitetnija i organiziranija momčad. Kada je Luka Dončić na parketu, Slovenci su jedna od najopasnijih reprezentacija na svijetu.

Slovenia -4.5 @ 1.9

21:00 – Austria vs Turkey

Austrijanci su na svakom meču na ovom turniru demonstrirali zavidnu razinu nogometa, te individualni i momčadski kvalitet. Oni su sposobni zabiti protiv svake reprezentacije. Sa druge strane, Turci napadačka linija mnogo bolje funkcioniše nego obrambena, tako da vjerujemo da će obje reprezentacije zabiti bar po jednom.

Both Teams To Score – Yes @ 1.75

22bet Kladionica

5/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

TIKET DANA 02.07.2024

18:00 – Georgia vs Latvia / under 159.5 @ 1.87

20:00 – Slovenia vs Croatia / Slovenia -4.5 @ 1.9

21:00 – Austria vs Turkey / Both Teams To Score – Yes @ 1.75

Vrijeme početka prve utakmice: 18:00

Ukupni koeficijent: 6.2 4 ( Preporučujemo ovaj tiket dana kao sistem 2/3 )Važna napomena: koeficijenti su bili važeći u vrijeme pisanja. (Ponedjeljak 01.07.2024) Koeficijenti su podložni promjenama.

Kladionica: 22BET

Author Alex

Ako bi morali da opišemo Acu u jednoj rečenici, to bi bilo - čovek koji ne zna za poraz. Jedan od najpotkovanijih košarkaških i teniskih poznavalaca u našoj ekipi, a takođe osoba koja piše odlične informativne članke. Slobodno vreme provodi u društvu prijatelja i svog omiljenog pića - espresso kafe.