Tiket dana – utorak, 02.08.2022.

Srba331
2 kolovoza, 2022
960 Views
tiket dana

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo dve fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Evo naših predloga za Tiket Dana za utorak 02.08.2022 godine

Sheriff Tiraspol vs. Viktoria Plzen, UEFA Champions League 19:00

Za ovu utakmicu kladionice su postavile tečaj čak 2,70 da će biti postignuta najmanje tri gola, što je po nama previše. Sheriff je sve dosadašnje kvalifikacijske utakmice odigrao s vrlo malim brojem golova (ukupno 2 gola postignuta su u 4 utakmice), što je nedovoljno za ovaj rang natjecanja.

S druge strane, ekipa iz Češke igra puno bržim tempom, a to može biti problem za Sheriff, jer rijetko igraju protiv momčadi koje su izrazito ofenzivno orijentirane. Plzen je HJK-u zabio ukupno 7 golova, pa će obrambena linija Sheriffa imati vrlo težak zadatak.

Pravo je vrijeme za malo akcije na stadionu Sheriffa, i mislimo da će prvo poluvrijeme unatoč predviđanjima kladionica, biti vrlo zanimljivo i dinamično.

1 Half Over 0.5 ( 1.69 )

https://twitter.com/fcviktorkaplzen/status/1554184561428422659?s=20&t=1Tth-Z3I95YB0cPFiTfDpA

Ludogorets vs. Dinamo Zagreb, UEFA Champions League, 19:45

Balkanski derbi Ludogoreca i zagrebačkog Dinama svakako je jedan od zanimljivijih dvoboja trećeg kola kvalifikacija za Ligu prvaka.

Ono što je karakteristično za obje momčadi je da pred svojim navijačima djeluju znatno sigurnije, pa će Ludogorec biti pod većim pritiskom da ostvari povoljan rezultat na domaćem terenu, jer je teško očekivati ​​da bi lako mogli nadoknaditi eventualni zaostatak. godine u Zagrebu.

Mišljenja smo da nas očekuje utakmica puna tenzija, prekršaja i prekida jer će obje momčadi igrati puno opreznije jer i najmanja greška može imati nesagledive posljedice.

Under 9.5 shots on target ( 1.45 )

https://twitter.com/gnkdinamo/status/1554178847184125952?s=20&t=FtdFVe61zUKcDAJ76HS7LA

Royale Union SG vs. Rangers, UEFA Champions League, 20:45

Domaći “jure” povijesni plasman u Ligu prvaka, dok se Rangers nakon zaista duge stanke želi vratiti među nogometnu elitu. Prošle sezone Rangersi su bili na korak od izravnog plasmana u grupnu fazu Lige prvaka, no momčad iz Frankfurta bila je puno koncentriranija u raspucavanju jedanaesteraca.

I prošle sezone u Europskoj ligi mogli smo vidjeti da je Rangers veliki broj mečeva “riješio” već u prvom poluvremenu, a s obzirom na njihove ambicije, ne sumnjamo da će to isto pokušati učiniti i u ovom dvoboju.

Očekuje nas dvoboj dviju ofenzivno orijentiranih momčadi pa vjerujemo da će prvo poluvrijeme biti vrlo zanimljivo.

1 Half Over 3.5 corners ( 1.45 )

https://twitter.com/UnionStGilloise/status/1554038843703189504?s=20&t=qmlnN2u9QZ9ZUsEOBL17Dw

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNIM MAKSIMALNIM KOEFICIJENTOM 3.55, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI PREKO 3 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.