Tiket dana – utorak 05.07.2022.

Dusan
5 srpnja, 2022
497 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa.

Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo dve fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Nakon dva uzastopna pogođena tiketa, ovog puta ćemo pokušati sa dublom. Odabrali smo dva meča iz kvalifikacija za Ligu Šampiona i Švedeske druge lige, a koeficijent od 6,50 je definitivno vredan rizika.

Evo naših predloga za Tiket Dana za utorak 05.07.2022 godine

19:00 Malmo FF vs. Vikingur, UEFA Champions League

Malmo u prvom kolu kvalifikacija imao jednog od najlakših protivnika, i sve sem 4 fo 5 komada u mreži Islanđana će predstavljati neuspeh. To kažemo jer ekipa iz Švedske ove sezone igra u izuzetno brzom ritmu, i verujemo da će se bez većih problema ove godine prošetati do nove titule.

Iako su u prošlom kolu u domaćem šampionatu izgubili od Sundsvala, na toj utakmici smo mogli videti da im je bukvalno svaki napad bio prilika za gol.

Očekujemo da će se svojim navijačima na ovoj utakmici iskupiti za taj neuspeh, i da će nejaki Vikingur platiti ceh.

Over 1.5 half time / 2.52

19:00 Halmstad vs. Jonkoping, Sweden Superettan

Domaći tim želi u najviši rang Švedskog fudbala, i uzimajući to u obzir, ne smeju sebi više dozvoljavati poraze kao u prošlom kolu. Imali su u prošlom kolu 1-0 protiv Trelleborga do 86-og minuta, a onda su za 6 minuta primili 2 gola i pretrpeli šokantni poraz. To im je bio drugi uzastopni kiks, i pravo je vreme da pokažu reakciju i pokušaju da prevaziđu krizu.

U goste im dolazi ekipa sa najgorim defanzivnim učinkom u ligi, što je idealna prilika da se povrati poljuljano samopouzdanje. Halmstad je na poslednjih 5 mečeva postigao 11 golova, tako da se uzdamo u njihove golgeterske sposobnosti i ovog puta.

Halmstad Over 2.5 goals / 2.58

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNIM MAKSIMALNIM KOEFICIJENTOM 6.50, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI PREKO 6 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

Author Dusan