Tiket dana – utorak 08.11.2022

Srba331
8 studenoga, 2022
2081 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Neočekivano bogata ponuda nogometnih utakmica za utorak, pa su tako na našem listiću dana mjesto našle utakmice iz Španjolske, Njemačke i Bugarske. Koeficijent 12,88 ovom listiću daje više nego solidnu vrijednost.

18:30 Athletic Bilbao vs. Valladolid, Španjolska 1

Bilbao je u sedam odigranih susreta na domaćem terenu primio samo četiri gola, što jasno pokazuje koliko agresivno igra u obrani pred svojim navijačima. Valladolid je zabio samo pet golova u šest gostovanja, i imaju samo jednu pobjedu. Sve je na strani domaćih, i uz adekvatan fokus u obrambenom segmentu igre ovo bi mogla biti rutinska pobjeda Athletic Bilbaa.

2+ golova na meču & 1+ prvo poluvreme & Valladolid manje od 1.5 gola / 1,90

18:30 Paderborn vs. Bielefeld, Njemačka 2

Domaćin je bez pobjede u prethodna tri susreta. Za momčad koja ima ambicije doći do Bundeslige, to je izuzetno loša serija. Dolazi na njihov stadion
posljednjeplasirani Bielefeld, pa bi za Paderborn ovo trebala biti rutinska pobjeda. Paderborn je na domaćem terenu u osam utakmica zabio čak 26 golova i mislimo da je pravo vrijeme za prekid negativnog niza.

Pederborn 1 & 2+ golova ukupno & Bilefeld manje od 2.5 gola / 1,82

16:30 Lok. Plovdiv vs. Ludogorets, Bugarska 1

Uz tri utakmice manje od CSKA, Ludogorec ima šest bodova manje od momčadi iz Sofije. Zbog obaveza u europskim natjecanjima propustili su ta tri prvenstvena susreta, a sada je vrijeme da to nadoknade. Dolaze u Plovdiv gdje ih čeka neugodna Lokomotiva, no trenutno je momčad iz Razgrada puno bolja, ali i iskusnija. Ovaj dvoboj nosi epitet derbija, budući da su i jedni i drugi u vrhu ljestvice. Ipak, za goste ovo je utakmica koju moraju pobijediti. Shodno tome, očekujemo da će igrači Ludogoreca pokazati da je njihova momčad trenutno najbolja u Bugarskoj. Istodobno, povijest međusobnih dvoboja pokazuje da Ludogorec vrlo rijetko gubi bodove protiv Lokomotive.

Ludogorets X2 & 2+ golova na meču & Lokomotiva manje od 1.5 gola / 1,91

21:00 Osasuna vs. Barcelona, Španjolska 1

Barcelona ima lijepu priliku iskoristiti neočekivani poraz Real Madrida od Rayo Vallecana. Iako će imati jednu utakmicu više od momčadi iz Madrida, prednost od pet bodova mogla bi staviti veliki pritisak na momčad trenera Ancelottija. Kako se titule osvajaju u “malim” utakmicama, jasno je da je ovo utakmica u kojoj Barcelona ne sme “prosuti” bodove. Vjerujemo da će igrači gostujuće momčadi biti maksimalno agresivni od prve minute, te da se neće lako opustiti kao protiv Almerije u prošlom kolu.

Barcelona 2 & Barcelona daje gol u prvom poluvremenu / 1,95

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE Meridianbet TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNIM MAKSIMALNIM KOEFICIJENTOM 12.88, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI SKORO 13 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

NAŠ PREDLOG JE DA ODIGRATE OVAJ TIKET KAO SISTEM 2/3/4 od 4, i u tom slučaju sa 2 pogodjena para imate minimalan gubitak, sa 3 pogodjena solidan profit, a sa sva 4 pogodjena para profit je višestruko veći od uloga. Više o ovom načinu uplate tiketa, možete saznati OVDE.

Trenutno sportska kladionica Meridianbet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja 2000 RSD u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije!

Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.