Tiket dana – utorak 09.1.2021.

Dusan
9 studenoga, 2021
287 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo po dve fudbalske i košarkaške utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 09.11.2021. godine

13:00 Buriram – Nong Bua Pitchaya, Thailand 1

Buriram je lider Tajlandskog šampionata sa 25 osvojenih bodova nakon 11 odigranih mečeva. Do sada imaju 8 pobeda, 1 remi i 2 poraza, uz gol razliku od 19 postignutih i 6 primljenih golova. Na svom terenu imaju skor od 5 pobeda i 1 remija, a uspeli su da postignu 13 i prime samo 2 gola.

Seriju pobeda su prekinuli u prošlom kolu porazom od Pathum Uniteda-a sa 1:0, i smanjili bodovnu prednost u odnosu na prvog pratioca na samo 2 boda. Nong Bua Pitchaya je na devetom mestu na tabeli sa 14 osvojenih bodova iz 10 odigranih mečeva.

Do sada imaju po 4 pobede i poraza uz 2 remija, a uspeli su da postignu 12 i prime 11 golova. Na strani još uvek ne znaju za pobedu, obzirom da su na 4 odigrana meča upisali 2 remija i 2 poraza, uz skromnu gol razliku 3:6.

Posle nešto lošijih rezultata su uspeli da poprave formu, pa su u poslednja 3 meča osvojili 7 bodova. Buriram u poslednjih 5 odigranih mečeva nije uspevao da pokrije hendikep od 2 gola zaostatka, a obzirom da su u padu forme za razliku od gostiju, očekujemo još jedan tvrd meč u kojem gosti neće pretrpeti poraz veći od 2 gola razlike.

Nong Bua Pitchaya +2.5 AH 1,75 22bet

13:30 Tzeirei Kafr Kanna – MS Tira, Israel Alef North

Tzeirei Kafr Kanna je na osmom mestu na tabeli sa 14 bodova iz 9 odigranih mečeva. Imaju do sada 4 pobede, 2 remija i 3 poraza, uz skromnu gol razliku od 14 postignutih i 9 primljenih golova. Kod kuće su odigrali 5 utakmica na kojima su postigli 5 i primili 4 gola.

To dovoljno pokazuje koliko su tvrda ekipa, i očekujemo da u istom ritmu odigraju i ovaj meč. MS Tira je petoplasirana ekipa lige sa takođe 14 osvojenih bodova iz 9 odigranih mečeva. Imaju identičan skor kao domaća ekipa što se tiče broja pobeda i poraza, ali su dosta efikasniji obzirom da su postigli 19 i primili 12 golova.

Na strani igraju dosta tvrdo, što najbolje pokazuje skor od 2 pobede i remija, uz 8 postignutih i samo 1 primljen gol. Biće ovo duel dve veoma čvrste odbrane i dve ekipe sličnog kvaliteta, tako da očekujemo najviše dva gola na meču.

Under 2.5 1,90 22bet

20:00 Venezia – Budućnost, Eurocup

Venezia nije baš najbolje startovala u ovosezonskom izdanju Eurocup-a, obzirom da nakon 3 odigrana meča imaju skor od 1 pobede i 2 poraza. I ove sezone forsiraju košarku na manji broj poena, što se najbolje ogleda u koš razlici od 211 postignutih i 208 primljenih poena, odnosno 139. po meču.

Dobili su Burg u gostima sa 72:63, a poraženi su od Burse kod kuće sa 70:62 i Ulm-a u gostima sa 90:83. Budućnost je trenutno lider grupe B sa sve tri pobede do sada. U gostima su savladali Ulm sa 86:79, da bi zatim kod kuće dobili Valensiju 71:70.

Veliko iznenađenje su napravili u prošlom kolu u Morači savladavši jednog od glavnih kandidata za osvajanje Eurocup-a, italijanski Virtus rezultatom 86:82. Za razliku od Venecije koja svoje mečeve igra na manje od 140 poena po meču, Budućnost je dosta efikasnija i do sada su njihovi mečevi na 158 poena u proseku.

Budućnost igra dosta bržu košarku, što ne odgovara Veneciji koja je jedna od sporijih ekipa, i verujemo da će Cobbs, Seeley, Micov i Wiley doneti prevagu na stranu Podgoričke ekipe.

Budućnost +4.5 AH 1,75 22bet

20:00 Amsterdam – Leeuwarden, BNXT League

Amsterdam se uoči ovog meča nalazi na poziciji broj šest na tabeli, i nakon devet odigranih mečeva imaju skor od četiri pobede i pet poraza.  Do sada su postigli 597 poena ( 66.3 po meču ) i primili 744 ( 82.7 po meču ), i sa 149 poena po meču su malo ispod ligaškog proseka.

Leeuwarden je do sada odigrao osam mečeva sa skorom od pet pobeda i tri poraza, što je bilo dovoljno za peto mesto na tabeli. Što se tiče koš razlike, postigli su 645 poena ( 80.6 po meču ) i primili 621 ( 77.6 po meču ), i sa 158 poena po meču su 6 poena iznad ligaškog proseka.

Na tri od poslednjih pet međusobnih duela ovih timova je bilo postignuto više od 151,5 poena koliko kladionice nude za ovaj meč, a pre četiri dana je Leeuwarden slavio sa 95:75, što je gotovo 20 poena više u odnosu na postavljenu marginu.

Amsterdam je na 5 od 9 mečeva uspeo da odigra sa više od 151.5 poena, a jedan od najvećih problema koji imaju je odbrana koja u proseku protivnicima dopušta 82.7 poena po meču. Gostujući Leeuwarden u ovaj meč ulazi sa epitetom favorita, što je posledica skorašnjeg trijumfa nad Amsterdam-om na svom terenu od 95:75. Na 6 od ukupno 8 odigranih mečeva do sada su prebacivali marginu od 151.5 poena, i to dovoljno govori o ofanzivnim mogućnostima ove ekipe.

SuperTotal: (150-151 Refund) Over 151.5  1.843 22bet

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 10.72 , ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI SKORO 11 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

 

Author Dusan