Tiket dana – Utorak 12.09.2023

Srba331
12 rujna, 2023
1211 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo nekoliko utakmica za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Za danas smo odabrali 5 fudbalskih utakmica sa ukupnim koeficijentom 3,20. Evo naših predloga za Tiket Dana za 12.09.2023. godine.

20:45 / Malta vs North Macedonia / UEFA EURO 2024 Qualifiers

Uprkos priličnom skromnom igračkom kadru Makedonci su protiv Italije pokazali da nisu ekipa koju treba olako potceniti. Gosti su puni samopouzdanja koje će bez ikakve dileme doprineti da odigraju maksimalno kvalitetno, što bi u najgorem slučaju trebalo biti dovoljno da Makedonija barem izbegne poraz.

North Macedonia X2 @ 1,17

20:45 / Romania vs Kosovo / UEFA EURO 2024 Qualifiers

Reprezentacija Kosova je na papiru autsajder protiv Rumunije, ali imajući u vidu da se radi o “čvrstom” i disciplinovanom timu ( što se videlo protiv Švajcarske pre nekoliko dana ) mišljenja smo da će Rumunija imati problema da večeras “upiše” nova tri boda. Sigurni smo da se gosti neće predati bez velike borbe.

Kosovo +1.5 azijski hendikep @ 1,33

20:45 / Switzerland vs Andorra / UEFA EURO 2024 Qualifiers

Švajcarci su u meču protiv Kosova dva puta imali prednost ali su na kraju ostali bez tri boda, što je omogućilo Izraelu i Rumuniji da ostanu konkurentni u borbi za jedno od prva dva mesta na tabeli grupe I. Švajcarci večeras moraju pokazati reakciju, a ekipa kao što je Andora ne bi smela predstavljati ozbiljniju prepreku. Verujemo da će domaćin biti ubedljiv i da će završiti posao već u prvom poluvremenu.

Prvo poluvreme 1+ golova @ 1,17

20:45 / Belgium vs Estonia / UEFA EURO 2024 Qualifiers

Sve je vidljivije da Belgijanci nisu ubedljivi i da im De Bruyne previše nedostaje. Belgija je jedva trijumfovala protiv Azerbejdžana pre nekoliko dana i na tom meču elgijanci nisu ostavili naočito pozitivan utisak, tako da bi na ovom meču malo čvršća odbrana gostiju mogla imati efekta. Belgija će napadati a gosti će se braniti, mada zbog relativno slabije forme domaćeg tima ne očekujemo baš previše uzbuđenja i atraktivnih poteza večeras.

Manje od 13.5 šuteva u okvir gola @ 1,30

20:45 / Israel vs Belarus / UEFA EURO 2024 Qualifiers

Ako Izraelci ne iskoriste prednost domaćeg terena i razliku u kvalitetu u odnosu na sasvim prosečnu ekipu Belorusije, veliko je pitanje da li Izrael uopšte zaslužuje da se nađe u konkurenciji za osvajanje drugog mesta i na taj način obezbedi istorijski plasman na EURO. Smatramo da će Izraelci od prvog minuta krenuti veoma ofanzivno ka protivničkom golu i da će golman Belorusije imati dosta posla večeras.

Belarus 1 @ 1,35

TIKET DANA 12.09.2023

Tip tiketa: 5-Fold

Ukupna kvota: 3,20

Kladionica: 22bet

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.