Tiket dana – utorak 13.10.2020

košarka tipovi

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki dan kada ima dovoljno utakmica da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Sve ove utakmice su dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo extra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali ako tiket ne bude dobitan. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa Dana.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri košarkaške utakmice koje se igraju u okviru različitih evropskih takmičenja, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi se mogla nazvati Tip Dana.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu. Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 13.10.2020. godine

Cedevita Olimpija – Gran Canaria, EuroCup, 13.10.2020

U našem Tip Dana smo već pričali o ovoj utakmici i obrazložili zašto smatramo da Gran Canaria ima veće šanse za pobedom, ali na tiketu igramo još jedan interesantan market na ovoj utakmici. Naime, Gran Canaria je jedna neizmerno zabavna ekipa za gledanje, pošto igraju na veliki broj poseda, te zbog toga smatramo i dajemo naš predlog da se ovde odigra:

Tip: Over 157.5 Points (da obe ekipe postignu više od 157 poena na ovom meču) sa kvotom 1.95

Crvena Zvezda – Žalgiris, EuroLeague, 13.10.2020

Crvena Zvezda svakim danom izgleda sve bolje pod trenerom Obradovićem, kako u ABA ligi, tako i u evropskom takmičenju Euroleague. U ABA ligi su isprašili sve svoje protivnike dvocifrenim razlikama, a u okviru Euroleague su počeli polovično, mada se zna da Zvezda na svom terenu igra fantastično, pa čak i bez svojih frenetičnih navijača. Žalgiris ima interesantan roster, ali najveći gubitak je odlazak trenera, te mi iz tog razloga predlažemo je da se ovde odigra:

Tip: Crvena Zvezda -4.5 HC (da Crvena Zvezda pobedi sa 5 ili više poena razlike) sa kvotom 1.65

Alba – Efes, EuroLeague, 13.10.2020

Obe ekipe su počele vrlo loše ovogodišnje takmičenje u okviru Euroleague i imaju 0-2 nakon prva dva kola. Alba je u prvom kolu izgubila od Maccabi TA 73-80, da bi onda u drugom kolu izgubila od Bayern Municha rezultaom 72-90. Sa druge strane Efes je izgubio od odlične ekipe Fenera 71-80 i prilično iznenađujuće od Zenita u prvom kolu 69-73. Imajući u vidu kako ove dve ekipe inače igraju, mi mislimo da je ovde najbolje odigrati da će biti dosta poena na ovom meču:

Tip: Over 165.5 Points (da obe ekipe postignu 166 ili više poena na ovom meču) sa kvotom 1.70

Valencia – Barcelona, EuroLeague, 13.10.2020

Valencia je krenula silovito u ovu sezonu i imaju 2-0 rekord u EuroLeague, dok je Barcleona na gostovanju poklekla protiv Zenit ai ispustila vođstvo koje je imala tokom cele utakmice. Prošle sezone je Valencija pobedila tesnim rezultatom, ali smatramo da je Barcelona dosta kvalitetnija.

Tip: Barcelona ML (da Barcelona pobedi na ovom meču) sa kvotom 1.70 

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE BET365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI MAKSIMALNO 35.6 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Relevant news