Tiket dana – utorak 14.03.2023.

Srba331
14 ožujka, 2023
1806 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Naš tiket dana za utorak 14.03.2023 sastoji se od tri utakmice sa ukupnim koeficijentom 3,94.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati ovaj podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice.

20:45 Porto vs Inter, Liga Prvaka

Inter je u prvom meču jedva došao do pobede i to minimalnim rezultatom, a sada je došao red da Porto pokuša iskoristiti prednost domaćeg terena.

Porto tradicionalno igra sjajno pred svojim navijačima, i veoma retko gubi bodove kod kuće. Smatramo da bi lakše od očekivanog tako moglo biti i ovog puta, tim pre jer ekipa Inter-a ne briljira previše na gostovanjima u ovoj takmičarskoj sezoni. Ulog je ogorman i verujemo da će i jedni i drugi biti oprezniji, ali prednost definitivno moramo dati ekipi iz Portugala koja je na prethodnih 30 utakmica u Lisabonu u svim takmičenjima samo tri puta poražena.

1X @ 1.62

18:30 Anadolu Efes vs Real Madrid, Euroliga

Za Anadolu Efes je ovo utakmica sezone do sada. S obzirom da imaju izuzetno lagan raspored do kraja, sa dvije pobjede ove sedmice vratili bi se u aktivnu borbu za četvrtfinale Eurolige. Pristup će definitivno biti maksimalan, a kvalitet je tu. Na sve to, dolazi im Real Madrid koji igra vjerovatno najslabiju košarku u sezoni u ovom momentu. Poslednja 3 meča ovih timova u Istanbulu su završena sa više od 155 poena, a kako će domaći večera biti kompletni – mislimo da Larkin i Micić mogu ofanzivno “pokrenuti” svoj tim.

155.5+ @ 1.52

17:00 Flora vs Narva, Estonija Prva Liga

Flora je prošle sezone bila izuzetno dominantna i osvojila titulu praktično 10 kola pre kraja šampionata. Pobeda od 4:0 u prvom kolu protiv Harju-a je jasan znak identičnih ambicija i ove sezone, a odličnu priliku za još jednu laku pobedu domaći će imati u meču protiv Narva-e. Gosti imaju jedan od najskromnijih igračkih kadrova u ligi, tako da smo uvereni da Flora neće imati većih problema da ovde zabeleži novu pobedu.

Obzirom na veliku razliku u kvalitetu među ovim timovima, samo relativno lošiji vremenski uslovi se mogu isprečiti domaćima, a mi se nadamo da to ipak neće biti slučaj. Inače, 6 od 10 poslednjih međusobnih duela ovih ekipa u Talinnu je završeno sa najmanje 3 gola, a na prethodna 2 meča ovih timova je viđeno čak 10 golova.

3+ @ 1.60

Koeficijent: 3.94

Kladionica: MOZZARTBET

Točak sreće do 100.000 RSD Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.