Tiket dana – utorak, 14.12.2021.

Dusan
14 prosinca, 2021
415 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za utorak 14.12.2021. godine.

13:45 Laci – KF Tirana, Albania 1

Laci ove sezone “juri” izlazak u Evropu, i trenutno sa 18 bodova iz 12 odigranih mečeva se nalaze na četvrtom mestu na tabeli, i zaostaju 5 bodova za trećeplasiranom Vlaznijom, uz utakmicu manje. Kod kuće su na 6 mečeva postigli 14 i primili 8 golova, i najefikasnija su ekipa lige kada su mečevi kod kuće u pitanju.

KF Tirana je lider šampionata sa 27 bodova iz 12 mečeva, i sa prosekom od 2 postignuta gola po meču igraju najefikasniji fudbal u takmičenju. Četiri od poslednjih pet međusobnih duela ovih ekipa je završeno sa najmanje 3 postignuta gola, a imajući u vidu da su obe ekipe ofanzivno orjentisane, i na ovoj utakmici očekujemo golove.

Over 2 goals   /   1.81   22bet

14:30 Madura United – Borneo, Indonesia 1

Madura je sa 20 osvojenih bodova na 11. mestu na tabeli, i do sada su na 16 odigranih mečeva uspeli da postignu 19 i prime 17 golova. Borneo je na 7. poziciji sa 25 bodova iz 16 odigranih mečeva, i do sada su uspeli da postignu 20 i prime 17 golova.

Madura ima 6 bodova viška u odnosu na prvi tim “ispod crte”, tako da još uvek nisu mirni što se tiče opstanka u ligi, dok je Borneo predaleko od bilo kakve ozbiljnije borbe za vrh tabele, tako da ovaj meč mogu odigrati rasterećenije. 4 od 5 poslednjih međusobnih duela ovih ekipa je završeno sa po najmanje 3 postignuta gola, a uzimajući u obzir da je ovaj meč bez pritiska za goste, i u ovoj utakmici očekujemo barem 3 pogotka.

Over 2.5 goals   /   1.95   22bet

16:30 Academia Clinceni – FC Voluntari, Romania 1

Academia Clincei je na poslednjem 16. mestu na tabeli sa samo 10 osvojenih bodova iz 19 odigranih mečeva, i nalaze se u nezavidnoj situaciji. Do sada su postigli 15 i primili 40 golova, i sa prosekom od preko 2 primljena gola po meču imaju najslabiju odbranu u ligi.

Voluntari je na trećem mestu na tabeli sa 33 boda iz 19 odigranih mečeva, i u ovom trenutku imaju 10 bodova manje od FCSB, čak 18 manje od vodeće ekipe lige CFR Cluj-a. Dok je za domaćina ovo meč u kojem mu očajnički bodovi, Voluntari čak i sa pobedom ne može ozbiljnije ugroziti vodeći dvojac.

5 od poslednjih 7 međusobnih duela ovih timova je završeno sa po najmanje 3 postignuta gola, a kako su bodovi domaćinu preko potrebni, očekujemo njihovu ofanzivniju igru, pa tako golovi ni na ovom meču ne bi trebali izostati.

Goals Scored In Both Halves – Yes   /   2.05   22bet

20:30 Brentford – Manchester United, England 1

Uprava Manchester United-a je promenom trenera pokušala da preokrene situaciju u klubu nakon katastrofalnog početka. Uspeli su da se plasiraju u eliminacionu fazu Lige Šampiona, a u Premier League se nalaze u seriji od tri uzastopne pobede.

Eventualnim trijumfom na ovom meču bi se ozbiljnije uključili u borbu za jedno od mesta koja vode u Ligu Šampiona sledeće sezone, tako da smo sigurni da motiva neće nedostajati. Obe ekipe imaju problema sa povredama, ali je izostanak čak petorice igrača u ekipi Brentford-a ipak preveliki hendikep u meču sa ekipom kao što je Manchester United.

Očekuje se da većina nosilaca igre United-a sutra bude na terenu ( sem Pogbe i Cavani-a ), tako da bi ekipa Manchester United-a bez problema trebala da pokaže razliku u kvalitetu između ovih timova.

Goals Scored In Both Halves – Yes   /   1.75   22bet

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNIM MAKSIMALNIM KOEFICIJENTOM 12.66 , ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI SKORO 13 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET U PUNOM SISTEMU BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

 

Author Dusan