Tiket dana – utorak, 15.02.2022.

Dusan
15 veljače, 2022
692 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo dve fudbalske i jednu košarkašku utakmicu, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Evo naših predloga za Tiket Dana za utorak 15.02.2022. godine

20:00 MoraBanc Andorra – Slask Wroclaw, Eurocup Basketball

Na početku sezone je delovalo da se Andorra može ozbiljnije uključiti u borbu za jednu od prve dve pozicije na tabeli, ali su rezultati koji su usledili pokazali da je plasman na peto ili šesto mesto u grupi ipak njihov realni domet u ovom trenutku.

Poraženi su “kod kuće” od Hamburg Towers-a sa 85:78 i u gostima od Partizan-a sa ubedljivih 95:70, a pre samo tri dana je i Obradoiro bio bolji rezultatom 81:73. Andorra ima mnogo kvalitetniji tim nego što to rezultati u poslednje vreme pokazuju, a Slask Worclaw je idealan protivnik za prekid serije negativnih rezultata.

Slask je ekipa koja je u dosadašnjem delu sezone poražena na svih pet gostujućih mečeva, i na tim utakmicama su postigli 363 poena, odnosno 72.6 poena prosečno. Očekujemo da će Andorra odigrati malo agresivnije u odbrani i time primorati protivnika da uputi veći broj šuteva “ sa distance”, a kako Slask nije poznat kao odlična šuterska ekipa, opcija da će Slask na ovom meču postići manje od 74.5 poena ima veliku vrednost.

Away team Under 74.5 / 1,55  20bet

20:45 Wigan – Crewe, England League One

Wigan je na dobrom putu da izbori povratak u Championship, i ovaj meč dočekuje na drugoj poziciji na tabeli sa 59 osvojenih bodova, i prednošću od 2 boda u odnosu na MK Dons ali i čak 4 utakmice manje.

Ove sezone su zabeležili 18 pobeda, 5 remija i 5 poraza, uz više nego solidnu gol razliku od 50 postignutih i samo 27 primljenih golova. Ipak na svom stadionu su izgubili neke veoma važne bodove, pa su tako na 14 mečeva upisali 8 pobeda, 3 remija i 3 poraza, uz gol količnik od 21 postignutog i 14 primljenih golova.

Pobedom na večerašnjem meču bi “pobegli” ekipi MK Dons-a na 5 bodova razlike, dok bi imali 7 bodova više od Sunderland-a, uz podatak da i od jednih i od drugih imaju čak 4 odigrana meča manje.

Crewe se nalazi u nezavidnoj poziciji obzirom da ima samo 22 boda, i 9 bodova manje od prve ekipe “iznad crte”. Do sada su primili čak 56 golova, i imaju jednu od najslabijih odbrana u ligi. Nalaze se u očajnoj formi obzirom da su na poslednjih 5 mečeva pretrpeli svih 5 poraza, tako da ekipa Wigan-a ne bi trebalo da ima težak zadatak večeras.

Verujemo da Wigan neće propustiti ovakvu priliku.

Wigan 1 / 1.42 20bet

21:00 PSG – Real Madrid, UEFA Champions League

Lionel Messi je najveće ovosezonsko pojačanje za ekipu iz Pariza, i jasan znak da su ovogodišnje ambicije veoma visoke, a primarni cilj koji je uprava kluba postavila pred trenera Pochettino-a je osvajanje Lige Šampiona.

PSG neće biti u najjačem sastavu jer će Ramos i Neymar propustiti ovaj meč, ali i bez njih dvojice imaju veoma respektabilan sastav, koji bi trebao da ostvari povoljan rezutat pred revanš u Madridu. Real Madrid je grupu fazu završio na prvom mestu na tabeli, i sa petnaest osvojenih bodova pokazao da je jedan od glavnih kandidata za osvajanje trofeja u ovom najjačem Evropskom takmičenju.

Karim Benzema je ove sezone najbolji igrač ekipe iz Madrida, i na prethodna tri meča koja je Real Madrid odigrao bez njega se jasno videlo da on ima ogroman uticaj na igru svog tima. Iako kladionice u ovom trenutku favorizuju PSG, ishod ovog duela bi u mnogome mogao zavisiti od toga da će Benzema biti spreman za ovaj meč.

On je propustio prethodne tri utakmice, i obzirom da ima veliki uticaj na igru Madridskog tima, svi sa nestrpljenjem očekuju informaciju o tome da li će igrati protiv PSG-a. Ukoliko Benzema propusti i ovaj meč, uvereni smo da će Ancelotti insistirati na agresivnijoj igri u odbrani, što bi trebalo rezultirati dosta sporijim ritmom igre na ovoj utakmici, a samim tim i manjim brojem postignutih golova.

Ulog na ovom meču je preveliki da bi obe ekipe rizikovale ofanzivnijom igrom, pa stoga očekujemo utakmicu sa jednim ili najviše dva postignuta gola.

Under 3 goals / 1.82 20bet

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 20bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA, ON SE PLAĆA ODLIČNIM MAKSIMALNIM KOEFICIJENTOM 4.00, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI 4 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica 20bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 100 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

20bet Kladionica

5/5
  • Veliki broj ponuđenih sportova i kladioničarskih marketa
  • Konkurentni tečaji i niske margine
  • Kriptovalute su prihvaćene
  • Korisnička podrška dostupna 24/7
  • Lak i logična navigacija kroz sajt
  • Niski limiti za isplate
  • Visoki uslovi iskorišćavanja nekih bonusa i promocija
100% do 100 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

Author Dusan