Tiket dana – utorak 15.11.2022

Srba331
15 studenoga, 2022
787 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

14:30 Churchill Brothers vs. Rajasthan United, India I Liga

Počela je nova sezona u indijskoj I ligi, a ono što je godinama karakteristično za ovo natjecanje je da vrlo malo utakmica u prvom kolu završava neriješeno. Prvo je kolo i obje će momčadi u sezonu htjeti krenuti pobjedom, a kako su njihova dva međusobna duela bila relativno učinkovita, pokušat ćemo i ovoga puta sa golovima.

2+ golova @ 1,33

17:40 Al-Hazem vs. Al Jabalain, Saudi Arabija 2

Domaća momčad želi u Premier ligu, te stoga nema luksuz gubiti bodove protiv slabijih momčadi u ligi. Al-Hazem igra jako dobro kod kuće i protivnicima je teško zabijati golove na njihovom stadionu. Al Jabalain igra relativno loše na gostujućim terenima, pa ovdje sve govori da bi Al-Hazem trebao doći do nova tri boda. I to lakše od očekivanog. 

Al-Hazem 1X @ 1,23

19:30 Otelul vs. Baia Mare, Rumnjuska 2

Otelul je postigao samo dva pogotka u posljednjih pet susreta, dok je ekipa Baia Mare zabila samo tri gola u sedam gostovanja. Iako je Otelul, barem što se tiče imena igrača, bolji od gostujuće momčadi, nismo previše sigurni da će ovdje biti tako lako doći do pobjede kao što misle kladionice. Vjerujemo da će ovo biti teška i naporna utakmica, gdje sudeći po formi ove dvije ekipe ne bi trebalo biti previše golova.

0-3 gola @ 1,30

20:00 FUS Rabat vs. Berkane, Maroko 1

Domaći bi pobjedom u ovom susretu došli do treće pozicije i plasirali se na Afrički kup konfederacija, dok gosti nemaju opravdanih motiva ovdje “juriti” sva tri boda. FUS Rabat je u dosadašnja tri susreta na domaćem terenu primio samo jedan gol, što dovoljno govori o njihovom stilu igre. U ovako važnoj utakmici vjerujemo da će odigrati još agresivnije u obrani.

FUS Rabat 1X @ 1,30


Churchill Brothers vs. Rajasthan United / 2+ @ 1,33

Al-Hazem vs. Al Jabalain / 1X @ 1,23

Otelul vs. Baia Mare / 0-3 @ 1,30

FUS Rabat vs. Berkane / 1X @ 1,30

Koeficijent: 2,76

Kladionica: 22bet

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA ON SE PLAĆA ODLIČNIM KOEFICIJENTOM 2,76. TO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE ČISTO ZARADITI OKO 18 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN. Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.