Tiket dana – utorak 15.12.2020

Milos
15 prosinca, 2020
445 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Sve ove utakmice su dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo extra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako tiket ne bude dobitan. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa Dana. Takođe, ovi tiketi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica stipuliše igranje combo tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru raznih svetskih ligaških takmičenja, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi se mogla nazvati Tip Dana.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu. Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 15.12.2020. godine

Manchester City – WBA, Engleska Premier League, 15.12.2020

Prilično retko igramo utakmice Premier League, iz prostog razloga što smatramo da su prilično nepredvidive, ali ovde danas naprosto moramo da igramo na domaću ekipu, pošto smatramo da je razlika u kvalitetu ogromna i da se WBA neće najbolje provesti na Etihadu. City se još uvek nije zahuktao, ali i pored toga na domaćem terenu imaju odličan učinak dok je WBA jedna od najgorih ekipa na gostovanjima, stoga smatramo da je najbolje odigrati:

Tip: Manchester City -2 AH (da domaći pobede sa dva ili više golova razlike) sa kvotom 1.50

Benevento – Lazio, Italia Seria A, 15.12.2020

Danas u Italiji igra se jedna interesantna utakmica, gde na stadionu Ciro Vignorito, Benevento dočekuje ekipu koja se nalazi u strašnoj formi, ekipu Lazia. Benevento je na poslednje 4 utakmice zategao svoju odbranu i odigrali su 4 vrlo tvrde utakmice, ali 3 od 4 utakmice su bila na gostovanjima. Lazio sa druge strane igra fantastično, iako rezultati i nisu toliko dobri, igra je zaista dobra, ali igraju na dva fronta pa su pomalo i umorni, te mi iz tog razloga predlažemo je da se ovde odigra:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu 3 ili više pogodaka) sa kvotom 1.66

Stuttgart – Union Berlin, Nemačka Bundesliga, 15.12.2020

Domaći dolaze iz jedne fantastične pobede na gostovanju protiv Dortmunda, te očekujemo da će ceo svet biti na domaćoj pobedi, ali kako nas iskustvo uči, Stuttgart će imati prilično težak zadatak protiv nezgodne ekipe Union Berlin, te predlažemo da se odigra:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu 3 ili više pogodaka) sa kvotom 1.80

Real Madrid – Athletic Bilbao, Spain La Liga, 15.12.2020

Nećemo ovde previše filozofirati. Iako su mnogi smatrali da treba menjati trenera na klupi Real Madrida, Zidan je pokazao da je profesor u odnosu na ostale i rutinirao je prethodne tri utakmice protiv Seville, Moenchengladbacha i Atletico Madrida. Danas igraju protiv Bilbao ekipe, koja nikada nije bila dobar gost, te imajući u vidu kako ove ekipe igraju smatramo da treba igrati:

Tip: Real Madrid ML (da domaći pobede) sa kvotom 1.50

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE BET365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 3.562, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI NEKOLIKO PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos