Tiket dana – utorak 16.05.2023.

Sportske
16 svibnja, 2023
1398 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo dve fudbalske i dve košarkaške utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Iako je ponuda prilično skromna, za danas smo za Vas pripremili tiket sa četiri utakmice sa ukupnim koeficijentom 14,00.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 16.05.2023. godine.

21:00 Inter vs AC Milan, UEFA Champions League

Uprkos porazu iz prve utakmice AC Milan je suviše veliki klub da bi se predao bez borbe. Inter je u prvom duelu iskoristio paniku u redovima gostiju koja je trajala prvih 20 minuta i došao do prednosti od 2:0. Imao je Tonalli odličnu priliku u finišu utakmice da dođe do gola, ali se stativa isprečila.

Iako sve ukazuje da bi večeras Inter bez većih problema trebao “potvrditi kartu za finale”, mi ne otpisujemo AC Milan. Možda gosti trenutno nemaju snage da naprave veliki povratak, ali verujemo da mogu izbeći ponovni poraz.

AC Milan X2 @ 1,83

20:00 Krka vs Podcetrtek, Slovenia SKL

Pomalo neočekivano Krka nije uspela da ovu seriju okonča rezultatom 2:0. Pre dva dana je Podcetrtek kod kuće bio bolji sa 92:81, i zanimljiv je podatak da je Krka imala rezultatski deficit. Domaći imamju značajno bolji tim i značajno veće ambicije, tako da mi smatramo da večeras neće dozvoliti protivniku slobodu kao pre dva dana.

Ipak, realno je za očekivati nešto sporiji ritam i jednih i drugih jer je ulog velik. Ko večeras izgubi završava sezonu.

Total Under 173.5 @ 1,83

20:00 Al Taee vs Al Nassr, Saudi Arabia Premier League

Do kraja šampionata su ostala još četiri kola, i Al Nassr ima pet bodova manje od Al Ittihada. To znači da bi večeras sve sem pobede gostiju značilo da je borba za titulu već završena. S druge strane, moramo pomenuti i da će Al Ittihad igrati u gostima protiv neugodne ekipe Al Hilal, pa bi gosti uz malo reće mogli prići lideru šampionata na samo 2 boda.

Naravno, sve je u nogama fudbalera Al Nassr-a, i mi verujemo da će gosti na dominantan način prekinuti krizu u kojoj se nalaze. Ako ne mogu da pobede sasvim prosečnu ekipu Al Taee-a, veliko je pitanje da li zaslužuju borbu za titulu.

Poluvreme/Kraj – Al Nassr/Al Nassr @ 2,20

20:00 Ada Blois vs Monaco, France LNB

Utakmica bez rezultatskog značaja za oba tima. Domaći su zahvlajujući sjajnoj formi u finišu sezone uspeli da sačuvaju svoje mesto u eliti, dok je Monaco na dominantan način obezbedio prvo mesto pred plej of. Monaco za tri dana očekuje istorijski meč protiv Olympiacosa u Euroleague, tako da je fokus stavljen na prpremu te utakmice. To znači da će Monaco na ovom meču biti bez prvog trenera i svih važnih igrača, a kladionice su na to reagovale time što su Monace proglasile totalnim autsajderom.

Čak i pored sjajne forme domaćih, odsustva svih važnih igrača u gostujućem timu, mi ovde moramo ići protiv kladionica. Najpre jer je ovo poslednje kolo i jer će ovo biti meč bez tenzija. A u takvim situacijama igrači koji su imali manju minutažu tokom sezone umeju da “zasijaju”.

Monaco +17.5 @ 1,90

TIKET DANA

Vrijeme početka prve utakmice: 20:00

Ukupni tečaj: 14,00 ( PREPORUKA JE SISTEM 2,3,4 / 4 )

Kladionica: BET365

100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske