Tiket dana – utorak, 17.05.2022.

Dusan
16 svibnja, 2022
688 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo tri fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Kako se približavmo kraju meseca, ponuda fudbalskih mečeva je sve slabija, tako naš današnji tiket većinski čine manje “poznati” parovi.

Evo naših predloga za Tiket Dana za utorak 17.05.2022 godine

17:00 Tampere Utd – Klubi 04, Finland Kakkonen Group B

Peta runda grupe B Finske treće lige u fudbalu nam donosi duel dve ekipe koje su u vrhu tabele, te ovaj meč s punim pravom ima epitet derbija kola. Tampere United je u ovom trenutku na trećem mestu na tabeli sa šest osvojenih bodova nakon 3 odigrana meča, dok je Klubi 04 lider šampionata sa deset bodova iz četiri utakmice.

Gostujući tim je na četiri meča do sada uspeo da postigne čak jedanaest golova, ali su čak tri meča do sada bila protiv ekipa iz donjeg dela tabele, tako da njihove golgeterske sposobnosti treba uzeti sa rezervom.

Tampere je nekako fokus usmerio na defanzivu, i u poslednja dva meča je primio samo jedan gol, a kako će sutra igrati protiv kvalitetnijeg protivnika, verujemo da će odigrati ponovo “tvrdo”, i na manji broj golova.  Pobednika je veoma teško prognozirati, pa nam je najsigurnija opcija da igramo na manji broj golova na meču, uzdajući se u defanzivni stil igre domaćeg tima.

Under 3.5 ( 1.65 )

20:45 Nottingham Forest – Sheffield United, England Championship

Još jedna karta za plasman u Premier League je preostala, i od četiri tima koja se za nju nadmeću, ekipa Nottingham Forest-a je za sada najbliža ostvarenju želejnog cilja.

Nottingham je u prvom meču protiv Sheffield-a uspeo da trijumfuje rezultatom 2:1, i sada mu je preostalo da strpljivo sačuva stečenu prednost, i u finalu sačeka pobednika drugog polufinalnog para izmešu Huddersfield-a i Luton-a.

Iako je imao loptu u svojim nogama samo 39 procenata u prvom meču, Nottignham je ipak dominirao, stvarao veliki broj šansi za gol, tako da ukoliko budu pružili barem 50 posto onoga što smo videli pre nekoliko dana, nemamo nikakvu sumnju da će ponovo trijumfovati.

Pun stadion će svakako biti dodatni vetar u leđa igračima domaćeg tima, tako da mi za svaki slučaj prognoziramo “duplu šansu” na popularne “Šumare”.

Nottignham Forest 1X ( 1.38 )

20:45 Southampton – Liverpool, England Premier League

Pred fudbalerima Liverpool-a je praktično “nemoguća misija” u preostala dva kola, ali dok još ima nade, verujemo da će boriti i uraditi sve što je u njihovoj moći.

Liverpool je ove sezone na trideset šest mečeva postigao čak osamdeset devet golova ( 2.47 prosečno po meču ), što dovoljno pokazuje njihove ofanzivne kvalitete, ali smo mišljenja da će odsustvo Salah-a u mnogome uticati na broj postignutih golova Liverpool-a na sutrašnjem meču.

Domaći tim sutrašnji meč može odigrati potpuno rasterećeno obzirom da im bodovi nisu potrebni, tako da ne očekujemo da će biti previše motivisani i agresivni. Liverpool-u je potrebna pobeda, a imajući u vidu zaista veliku razliku u kvalitetu, verujemo da će gostujući tim uspeti da osvoji preko potrebne bodove u borbi za titulu.

Under 10.5 shots on target  ( 1.55 )

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNIM MAKSIMALNIM KOEFICIJENTOM 3.53, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI PREKO 3 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

Author Dusan