Tiket dana – utorak, 18.01.2022.

Dusan
18 siječnja, 2022
588 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo tri fudbalske i dve košarkaške utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Evo naših predloga za Tiket Dana za utorak 18.01.2022. godine

18:00 Lietkabelis – Slask Wroclaw, Eurocup Basketball

Iako je pred sam početak ovoszonskog takmičenja u Eurocupu Lietkabelis imao epitet autsajdera, sjajnim igrama su nas potpuno razuverili. Nakon devet odigranih mečeva imaju četiri pobede i pet poraza, i trenutno su na šestoj poziciji na tabeli grupe A.

Spadaju u red efikasnijih ekipa obzirom da su njihovi mečevi sa prosekom od preko 158 poena, a na domaćim mečevima je taj prosek još veći i iznosi neverovatnih 178.5 poena po utakmici. U goste im dolazi ekipa koja je za sada najmanje pokazala, Poljski Slask.

Poljaci su na pretposlednjem mestu sa samo jednom pobedom nakon osam odigranih mečeva, i već sada deluje da neće uspeti da se izbore za plasman na osmo mesto koje garantuje nastavak takmičenja.

Igraju sporije što pokazuje prosek od 153.8 poena po utakmici, dok su na strani nešto efikasniji sa 154.4 poena prosečno po meču. Nema sumnje da je u svojoj dvorani Lietkabelis veliki favorit i očekujemo da će doći do nove pobede i time krunisati dobre partije u poslednje vreme.

Mogu postići bez problema 85 poena, što bi trebalo biti dovoljno da obe ekipe prebace marginu od 149.5 poena. Verujemo u efikasan duel ovih ekipa sutra.

Over 148.5 points / 1,37  20bet

20:45 Morecambe – Wigan, England League One

Duel Morececambe-a i Wigan-a je duel dve ekipe sa suprotnih strana tabele League One, obzirom da je Wigan na četvrtom mestu, dok je domaći Morecambe u opasnoj zoni na 21. poziciji na tabeli. Morecambe je sakupio svega 24 boda nakon 25 odigranih mečeva, a pažnju nam je privukao podatak da su do sada primili 49 golova, odnosno skoro 2 gola po meču u proseku.

Kod kuće igraju bolje jer su osvojili 16 od ukupno 24 boda, ali i na svom terenu imaju defanzivnih problema budući da su na 13 mečeva primili 22 gola. S druge strane Wigan je na četvrtom mestu na tabeli sa 48 osvojenih bodova, i u ovom trentuku imaju samo 4 boda manje od prvoplasiranog Wycombe-a.

Imaju do sada 15 pobeda, 3 remija i 4 poraza, uz gol količnik od 42 postignuta i 21 primljenog gola, i sa prosekom od 1 primljenog gola po meču su jedna od najboljih defanzivnih ekipa u ligi. Najupsešniji su tim u takmičenju kada su upitanju gostujući mečevi budući da na 11 odigranih mečeva imaju 9 pobeda, 1 remi i samo 1 poraz, uz čak 27 postignutih i samo 11 primljenih golova.

U seriji su od dve uzastopne pobede na kojima su postigli 5 bodova, a kako se bore za plasman u Championship, verujemo da će i sutra odigrati u istom ritmu. Domaćin ima mnogo defanzivnih problema, pa očekujemo da će napad gostiju to iskoristiti na pravi način.

Over 1.5 goals / 1.25 20bet

20:45 Partizan – Hamburg Towers, Eurocup Basketball

Još jedan meč iz grupe A Eurocupa nas očekuje sutra, pa će tako Partizan u Beogradu dočekati Nemački Hamburg. Partizan je sa skorom od 7 pobeda i 2 poraza na drugoj poziciji na tabeli usled nešto slabije koš razlike u odnosu na Joventut.

Objektivno gledano su Beogradski “Crno-Beli” na većini mečeva u Eurocupu opravdali epitet glavnog kandidata za osvajanje ovog takmičenja, ali smo isto tako mogli videti dosta slabosti ovog tima.

Partizan je ove sezone koncipirao tim koji bi prednost trebao praviti odličnom igrom u defanzivi, a mečevi protiv Lietkabelisa, Levalloisa, Hamburga u Nemačkoj su pokazali da ovaj tim Partizana ima dosta problema sa ekipama koje puno trče.

Ni u jednoj od pomenutih utakmica Partizan nije došao do pobede na lak način, tako da nas je malo začudio hendikep od 13 poena na pobedu domaće ekipe. Hamburg je na devet mečeva do sada uspeo da zabelež četiri pobede, i uoči ovog meča sun a sedmoj poziciji na tabeli.

Odlikuje ih veoma brza igra sa velikim brojem šuteva sa distance, i veoma često možemo videti situaciju da na meču upute skoro 40 puteva za tri poena. Partizan u ovaj meč ulazi nakon tepkog meča u Podgorici protiv Studentskog Centra koji je dobio jedva sa 93:83, a i taj meč je potvrdio ono o čemu smo pisali gore u analizi.

Partizan jeste kvalitetniji od Hamburga, ali u ovom trenutku ne za više od 7 do 8 poena.

Hamburg Towers +18.5 HC / 1.40 20bet

20:45 Fulham – Birmingham, England Championship

Fulham se nalazi u dobroj formi i na pravom su putu da obezbede povratak u Premier League naredne sezone, iako je do pre nekoliko kola delovalo da će imati problema da izbore jednu od plej of pozicija.

Na poslednja dva meča su postigli čak trinaest golova, i taj podatak može „sakriti“ činjenicu da je Fulham ove sezone imao dosta problema u većini mečeva na kojima su uz mnogo muke dolazili do trijumfa. U goste im dolazi ekipa koja teško postiže golove, i koja će se na sutrašnjem meču braniti kako bi došla do barem jednog boda.

Fulham ima problema sa ekipama koje igraju u sporijem ritmu i sa više agresivnosti u odbrani, a kako su u prethodna dva meča bili golgeterski veoma raspoloženi, uvereni smo da mora doći do „zasićenja“.

U prilog našoj ideji da će ovo biti meč sa mnjim brojem golova ide i tradicija međusobnih duela koja pokazaje da su njihovi mečevi u Londonu uglavnom završavani sa najviše dva postignuta gola. Fulham jeste favorit i trebao bi doći do pobede, ali smo mišljenja da to neće biti previše ubedljiv trijumf. Prognoziramo pobedu domaćeg tima rezultatom 2:0.

Under 4.5 goals / 1,19  20bet

21:00 Brighton – Chelsea, England Premier League

Povrede i izostanci su u mnogome doprineli lošijim rezultatima popularnih „Plavaca“, pa je tako ekipa Chelsea za samo mesec dana uspela da napravi „deficit“ od čak trinaest bodova u odnosu na Manchester City.

Pre nekoliko dana su pretpeli poraz upravo od Manchester City-ja rezultatom 1:0, i to je bio treći uzastopni meč u kojem Chelsea nije uspeo da osvoji sva tri boda. Ekipi je potrebna „šok terapija“ a duel protiv Brighton-a bi mogao označiti početak nove serije dobrih rezultata Londonskog kluba.

Obe ekipe ove sezone imaju odličan defanzivni učinak i veoma teško primaju golove, pa je za očekivati da će ovaj meč biti rešen jednim golom. Pred sam kraj prošle godine je Chelsea na svom terenu odigrao 1:1 protiv Brighton-a primivši gol u nadkonadi vremena, tako da ne sumnjamo da će imati dovoljno motiva da se revanširaju ekipi Brighton-a.

Gostujući tim je objektivno gledano mnogo kvalitetniji i pod pritiskom rezultata, pa je realno očekivati da će izabranici trenera Tuchel-a sutra po svaku cenu ići na osvajanje sva tri boda. Naša prognoza je da će Chelsea trijumfovati sa 1:0 ili 2:0.

Chelsea draw or win / 1,21 20bet

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 20bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA, ON SE PLAĆA ODLIČNIM MAKSIMALNIM KOEFICIJENTOM 3.45, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI PREKO 3 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica 20bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 100 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

20bet Kladionica

5/5
  • Veliki broj ponuđenih sportova i kladioničarskih marketa
  • Konkurentni tečaji i niske margine
  • Kriptovalute su prihvaćene
  • Korisnička podrška dostupna 24/7
  • Lak i logična navigacija kroz sajt
  • Niski limiti za isplate
  • Visoki uslovi iskorišćavanja nekih bonusa i promocija
100% do 100 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

 

Author Dusan