Tiket dana – utorak, 18.10.2022.

MilosNS
17 listopada, 2022
2077 Views
tiket dana

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo tri fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Evo naših predloga za Tiket Dana za utorak 18.10.2022 godine.

Genk vs. Westerlo, Belgium Jupiler Pro Liga, 20:45

Genk je ovu sezonu krenio kao kaznena ekspedicija, pošto šamaraju protivnike jednog po jednog. Nakon 12 odigranih utakmica imaju 10 pobjeda, 1 neodlučenu i samo jedan poraz, uz zastrašujuću gol razliku od 27 postignutih i samo 10 primljenih pogodaka. Posebno na domaćem terenu igraju fantastično gde imaju 5-1-0 skor do sada.

Gostujuća momčad, Westerlo ne spada u momčadi sa dna tablice, ali i pored toga teško da možemo očekivati neki ozbiljniji odgovor sa njihove strane na ovom meču. Oni spadaju u one momčadi koje igraju za publiku, pa su tako većina njihovih susreta vrlo efikasni.

Svakako smatramo da na ovom susretu ima samo jedan favorit, a koeficijent je više nego prihvatljiv za naš tiket dana.

Genk pobjeda, 1.55

Crystal Palace vs. Wolves, England Premier League, 21:15

Ovdje nas očekuje susret domaćina koji nikako da pronađe pravu formu i da pokaže kvalitet. Opet su za vikend igrali jednu predosadnu utakmicu protiv Leicestera, koja se završila rezulataom 0-0 i ostavila veliki broj navijača prilično nezadovoljnim. Čini se da Zaha i kompanija nikako ne mogu da pronađu svoju igru, a danas im u goste dolazi nezgodna momčad Wolvesa.

Ko voli taktički nogomet i mnogo sekckanja igre, trebao bi da gleda Wolvse. Njihov glavni cilj je da ne prime zgoditak i tako sve njihove utakmice idu. Imaju jednu od najčvršćih odbrana u ligi i krezubi napada Crystal Palace ne bi trebao da im predstavlja problem na ovoj utakmici.

Smatramo da će ovo biti još jedna dosadna nogometna uspavanka i da će biti mali broj zgoditaka.

0-2, 1.66

Ukupni koeficijent: 2,57


Kladionica: 
Meridianbet 

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE Meridianbet , TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA ON SE PLAĆA ODLIČNIM MAKSIMALNIM KOEFICIJENTOM 10,11. TO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 30 EURA MOŽETE ČISTO ZARADITI OKO 70 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Ukoliko nemate račun u Meridianbet  kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala u iznosu od 2000 dinara , i to odmah nakon registracije.

Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.