Tiket dana – utorak 19.01.2021

Sportske
19 siječnja, 2021
421 Views
tiket dana

Danas je pred nama jedan izuzetno zanimljiv kladioničarski dan. Igraju se susreti u najjačim ligama svijeta a također je u toku posljednje kolo prve runde svjetskog prvenstva u rukometu. Već u prva dva kola smo mogli vidjeti kako reprezentacije dišu i sada je mnogo lakše prognozirati utakmice. Stoga se na ponudi nalazi mnogo value bet opklada od kojih smo pripremili tiket dana sa 3 tipa koji u kladionici unibet daju ukupni tečaj od 3.94.

Brazil – Poljska, 19.01.2020

Za prvi tip na današnjem tiketu dana smo odabrali susret skupine B Svjetskog prvenstva u rukometu u kome će se sastati Brazil i Poljska. Obje reprezentacije su pokazale mnogo u prve dvije utakmice. Brazil ima dva remija sa Tunisom i reprezentacijom Španjolske dok Poljska ima po jednu pobjedu i poraz. Smatramo da su ovo na papiru vrlo ujednačene reprezentacije te da nas očekuje velika borba za prenos dva boda u drugu rundu takmičenja. Smatramo da će u ovoj utakmici biti vođena velika borba kao i u prethodnim utakmicama u ovoj skupini te da bi jedna lopta mogla odlučiti pobjednika. Također bi veliku ulogu mogao imati Wyszomirski koji brani fantastično za sad ana ovom prvenstvu te ukoliko nastavi tako ne treba se iznenaditi da Poljska dođe i do pobjede. Prvi tip sa današnjeg tiketa dana je hendikep golova na reprezentaciju Poljske (+2.5), a tečaj 1.52.

West Ham – WBA, 19.01.2020

Za drugi tip na današnjem tiketu dana smo odabrali susret Engleske Premier Lige u kojem će West Ham dočekati ekipu WBA. West Ham je ove sezone ekipa koja je napravila nekoliko promjena u početnih 11 i za sada djeluju fantastično. Za razliku od prošle sezone kada su se borili za ostanak ove sezone su mnogo bliži borbi za Europa Ligu. U odličnoj su formi, na posljednjih pet utakmica ne znaju za poraz a na poljednje dvije su bez primljenog pogotka savladali Burnley i Everton. Izuzev Balbuene i Masuakua nemaju problema sa ozljeđenim igračima te treba očekviati da savladaju WBA danas. WBA je na papiru najlošija ekipa Engleske Premier Lige a i prema prikazanim partijama su jedna od najlošijih ekipa. Oni za danas imaju nekoliko problema sa ozljeđenim igračima. Prvi vratar Johnstone je van stroja, branič Townsend, igrač sredine terena Diangana te prvi napadač ekipe Karlan Grant. Drugi tip sa današnjeg tiketa dana je pobjeda West Hama, a tečaj 1.57.

Leicester – Chelsea, 19.01.2020

Posljednji tip sa današnjeg tiketa dana je susret Engleske Premier Lige u kojem će Leicester na King Power Stadionu dočekati ekipu Chelsea. Leicester je prošle sezone u posljednjem kolu izgubio mjesto među četiri najbolje ekipe lige a ove sezone su trenutno trećeplasirana ekipa te je jasno da je Leicester trenutno jedna od najkvalitetnijih ekipa lige te da će se boriti za prve četiri pozicije na tablici. Ekipa predvođena sjajnom napadačkom zonom je postigla 33 pogotka u dosadašnjem toku prvenstva. U odličnoj su formi, na posljednjih šest susreta ne znaju za poraz iako su u tom periodu igrali i protiv Tottenhama i protiv Manchester Uniteda. Sa druge strane Chelsea je ekipa koja je imala najbolji transfer rok u Engleskoj ali za sada igrači nisu mnogo pokazali. Prije svega se tu misli na Wernera koji je čak u prošlom kolu bio na klupi za rezervne igrače. Chelsea bez obzira na to ima mnogo rješenja u napadačkoj zoni. Prošle sezone su u oba duela ovih ekipa obje ekipe postizale bar jedan pogodak a mišljenja smo da će tako biti i danas. Tip na ovom meču je BTTS (oba tima daju gol), a tečaj 1.65.

TIKET DANA

Brazil – Poljska (+2.5) 2 @ 1.52
West Ham – WBA 1 @ 1.57
Leicester – Chelsea BTTS da @ 1.65

Svi tipovi su iz kladionice unibet a ukupni tečaj iznosi 3.94.

Unibet Kladionica

4.2/5
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Solidan bonus dobrodošlice
  • Raznolike promocije
  • Visoka sigurnost i bezbednost igrača
  • Platforma za uživo klađenje je nestabilna
  • Proces verifikacije naloga može biti mukotrpan
  • Veliki broj primedbi igrača koji nisu rešeni od strane kompanije
100% do 50 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske