Tiket dana – utorak 20.09.2022.

Srba331
19 rujna, 2022
1225 Views
tiket dana

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo dve fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Ponovno je dosta slaba ponuda nogometnih utakmica pa smo prisiljeni na tiket dana stavljati utakmice iz manje atraktivnih liga. Ovaj put naš izbor su dve utakmice iz Japana i Kine.

Evo naših predloga za Tiket Dana za Utorak 20.09.2022 godine

Kumamoto vs. Grulla Morioka, Japan J2 League, 12:00 CET

Lagano se bliži kraj sezone u Japanskoj J2 ligi, i u svakom kolu imamo dvoboje timova kojima su bodovi prijeko potrebni. Upravo je takva situacija u meču Kumamoto – Grulla Morioka.

Domaćin se bori za plasman u doigravanje, a gostima gori pod nogama jer su u zoni ispadanja. Ono što ide na ruku momčadi iz Kumamota je činjenica da Grulla Morioka ima najslabiju obrambenu liniju u ligi s čak 65 primljenih golova dosad. Također, gosti su primili čak 33 pogotka u utakmicama izvan svog stadiona, a s ovakvim obrambenim učinkom njihov trenutni položaj je apsolutno opravdan.

U utakmici u kojoj su bodovi potrebni objema ekipama, možemo očekivati ​​puno “akcije”. Kumamoto nije izgubio kod kuće u zadnjih 5 susreta, a uz sve defenzivne slabosti gostiju golovi ovdje ne bi smjeli nedostajati.

Goals in both halves – yes ( 1.91 )

Henan Songshan vs. Shangai Port, China Super League, 13:30 CET

Domaća momčad nema šanse uključiti se u borbu za naslov, pa im preostaje borba za kvalifikacije za AFC Ligu prvaka. Nalaze se u skupini momčadi koje imaju po 30 bodova, a zbog nešto lošije gol-razlike zauzimaju peto mjesto na tablici.

Ono što ih karakterizira ove sezone je njihova učinkovitost na domaćem terenu. Na domaćem terenu u 10 utakmica zabili su 22 gola, što je treći najbolji napadački učinak u ligi. S druge strane, Shanghai Port igra vrlo “tvrdo” u gostima, što najbolje pokazuje gol-razlika 7:6 u 10 utakmica.

Kako je domaći teren najjače oružje momčadi Henana, opet očekujemo njihovu totalnu ofanzivu prema protivničkom golu. S obzirom na to da nam je nejasna odluka kladionice da epitet favorita dodijeli gostujućoj momčadi, izbjegli bismo klađenje na pobjednika susreta, pa su nam golovi puno atraktivnija opcija. Henan igra ultraofanzivno, pa se nadamo da nas neće iznevjeriti u ovom dijelu.

Goals in both halves – yes ( 1.81 )

Ukupni koeficijent: 3.46

Kladionica: 22bet

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.