Tiket dana – utorak 22.11.2022

Srba331
22 studenoga, 2022
1255 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Za utorak smo spremili dva listića, sa kombinacijom fudbala i košarke. Izabrali smo utakmice sa Svjetskog prvenstva kao i duele iz najkvalitetnijeg košarkaškog natjecanja u Europi.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati ovaj podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice.

14:00 Denmark vs. Tunisia, World Cup

Ovo bi trebala biti jedna od utakmica u kojoj ne treba očekivati ​​previše uzbuđenja i atraktivnih poteza. Za drugo mjesto na tabeli borit će se Danska i Tunis, jer se od Francuza svakako očekuje da opravdaju epitet favorita. Danska je favorit po mišljenju kladionica, ali u ovom trenutku nije realno da se pobjeda gostiju plaća koeficijentom većim od 6,20. Mislimo da ponajviše jer je Tunis ove godine u kvalifikacijama za SP, a i na Afričkom kupu nacija pokazao da može odigrati izuzetno disciplinirano u obrani i maksimalno usporiti ritam utakmice, a mislimo da takve momčadi ne uopće odgovaraju Danskoj zbog njihovog ofenzivnijeg stila igre.

Tunis + 2.5 AH @ 1,16

17:00 Mexico vs. Poland, World Cup

Poljska u ovom trenutku izgleda puno “zrelije” i malo nas čudi zašto ovdje nemaju ulogu favorita. Tijekom kvalifikacijskog ciklusa Meksiko je igrao uglavnom “tvrdo” i mnoge su njihove utakmice bile “ružne za gledati”, dok su s druge strane Poljaci pokazali da ne znaju igrati drugačije nego ofenzivno. S obzirom da ni jedni ni drugi ne mogu parirati Argentini, bit će ovo izravan dvoboj za drugo mjesto. Svaka pogreška na ovako velikom natjecanju skupo se plaća, stoga očekujemo strpljiviju igru ​​posebice od Meksikanaca. Vjerujemo da će Poljaci pokušati maksimalno ubrzati ritam igre jer bi u ovakvom odnosu snaga i jedan gol mogao biti sasvim dovoljan za veliki korak naprijed prema daljnjoj fazi natjecanja.

Poland +1.5 AH @ 1,18

20:00 Alba Berlin vs. Crvena zvezda, Euroleague

Dolazak Ivanovića na mjesto trenera Crvene zvezde već je pokazao željeni učinak. U dvije utakmice protiv Asvela i Cibone vidjela se puno veća agresivnost u obrambenom dijelu igre, a Zvezda prvi put od početka ove sezone nije dopustila “hrpu glupih poena”. Novi sustav igre sigurno će donijeti nešto bolje rezultate od sadašnjih, pa smatramo da Zvezda u Berlin dolazi kao autsajder, i to potpuno nezasluženo. Alba se na početku sezone činila kao momčad koja bi se mogla uključiti u borbu za Top 8, no evidentno je da nemaju dovoljno kvalitete da u kontinuitetu igraju na visokoj razini. Bit će ovo dvoboj dviju momčadi koje promoviraju suprotne stilove igre, a kao i uvijek prednost dajemo momčadi koja preferira agresivniju obranu.

Crvena zvezda +12.5 AH @ 1,23

20:00 Cedevita Olimpija vs. Prometey, Eurocup

Nitko nije očekivao da će Ljubljančani nakon četiri odigrana susreta izgubiti sva četiri dvoboja. Na početku ove sezone Cedevita Olimpija nije imala sreće s ozlijeđenim igračima, i to bi svakako mogao biti jedan od razloga loših rezultata. Ipak, moramo priznati da ni ove sezone Cedevita ne igra obranu na potrebnoj razini, ali za sada te obrambene greške uspijeva donekle kompenzirati u ofenzivnom segmentu igre. Njihova ofenzivna kvaliteta je neosporna, pogotovo kod kuće, ali zbog obrambenih slabosti ipak bismo izbjegli prognozirati pobjednika ovog susreta. Sigurnije nam je kladiti se na ukupan broj poena, jer su i Cedevita i Prometej momčadi koje bez većih problema dolaze do 80 postignutih poena.

Over 151.5 @ 1,27

20:00 France vs. Australia, World Cup

Benzema će propustiti ovo natjecanje i to je svakako veliki hendikep za Francuze, ali unatoč tome i dalje imaju vrlo respektabilnu momčad koju mnogi svrstavaju među favorite za osvajanje trofeja. Na prošlom turniru u Rusiji Francuska se dosta mučila za pobjedu protiv Australije, ali mislimo da bi ovoga puta situacija mogla biti puno drugačija. Australija nije ostavila pretjeran dojam u ovogodišnjim utakmicama, a kada tome dodamo i skroman igrački sastav, teško je očekivati ​​da bi se ovdje mogli nadati pozitivnom rezultatu. Vjerujemo da će Francuzi kontrolirati situaciju na terenu, te strpljivom igrom zabiti barem 2 gola, što bi trebalo biti dovoljno za prvu pobjedu.

France 1 @ 1,28

TIKET 1


Denmark vs. Tunisia / Tunis + 2.5 AH @ 1,16

Mexico vs. Poland / Poland +1.5 AH @ 1,18

Alba Berlin vs. Crvena Zvezda Crvena zvezda +12.5 AH @ 1,23

Cedevita Olimpija vs. Prometey / Over 151.5 @ 1,27

France vs. Australia / France 1 @ 1,28

Koeficijent: 2,74

Kladionica: 
20bet

TIKET 2


Mexico vs. Poland / Poland X2@ 1,53

Alba Berlin vs. Crvena Zvezda Crvena zvezda +7.5 AH @ 1,51

Cedevita Olimpija vs. Prometey / Cedevita Olimpija Over 80.5 @ 1,62

France vs. Australia / Over 0.5 1st half @ 1,36

Koeficijent: 5,09

Kladionica: 
20bet

Ukoliko nemate račun u 20bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 100 €.

100% do 100 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.