Tiket dana – utorak, 23.11.2021.

Dusan
23 studenoga, 2021
613 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmicu, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 23.11.2021. godine

20:45 Boston Utd – Darlington, England National League North

Boston je uoči ovog meča na 14. poziciji na tabeli sa 22 osvojena boda, i nalaze se u grupi timova koji se bore za jednu od pozicija koje vode u doigravanje za plasman u National League. Do sada imaju skor od 7 pobeda, 1 remi i 6 poraza, uz 20 postignutih i 23 primljena gola.

Kod kuće igraju neuporedivo bolje, što najbolje pokazuje skor od 5 pobeda, 1 remija i 1 poraza, uz gol količnik od 15 postignutih i samo 8 primljenih golova. U padu su forme, obzirom da su na poslednja tri meča osvojili samo 1 bod, tako da večeras igraju za izlazak iz krize.

Darlington je na 11. mestu na tabeli sa 19 osvojenih bodova, iz 15 odigranih mečeva. Do sada su postigli 28 i primili 24 gola, i sa prosekom od 3.5 golova po meču su najefikasnija ekipa u ligi. Ni oni nisu u najsjajnijoj formi, jer su na dva poslednja meča uspeli da osvoje samo 2 boda.

Na 7 mečeva na strani su postigli 12 i primili 13 golova, tako da očekujemo i večeras izuzetno ofanzivni pristup. Darlington igra izuzetno brzo, i verujemo da će uspeti da nastave odličan golgeterski niz.

Over 2.5 1,725   /   22bet

20:45 Ebbsfleet – Maidstone, England National League South

Ebbsfleet je do sada upisao 8 pobeda, 1 remi i 2 poraza, uz 30 postignutih i 13 primljenih golova. Na svom terenu su odigrali 5 utakmica i zabeležili 4 pobede i 1 poraz, uz gol količnik od 17 postignutih i samo 4 primljena gola.

Nalaze se u odličnoj formi, što najbolje pokazuje niz od 6 uzastopnih pobeda u ligi. Maidstone je jedna od tri ekipe u ligi koje imaju po 22 osvojena boda, i uoči duela sa Ebbsfleet-om su na devetoj poziciji na tabeli šampionata.

Do sada su uspeli da upišu 6 pobeda, 4 remija i 4 poraza uz 19 postignutih i 15 primljenih golova. Što se tiče učinka na gostujućim terenima, na 7 do sada odigranih utakmica imaju 3 pobede, 3 remija i 1 poraz, sa gol razlikom od 11 postignutih i 6 primljenih golova.

Nisu u preterano sjajnoj formi što se vidi iz učinka u poslednjih 5 utakmica, na kojim su zabeležili 1 pobedu, 2 remija i 2 poraza. Ove dve ekipe su do sada odigrale osam međusobnih mečeva, i čak sedam utakmica je završeno sa manje od 2,5 gola.

Vremenske prilike ukazuju na to da se večeras očekuje dosta hladno vreme sa temperaturom do 2 stepena i verovatnoćom padavina od 90 procenata, tako da i to ide u prilog našoj opkladi da će se ovaj meč završiti sa manje od 3 postignuta gola.

Under 3 goals   /   1,81 22bet

21:00 Bacelona – Benfica, UEFA Champions League

Igračka legenda Barcelone Xavi Hernandez je pobedom od 1:0 u Primeri debitovao na klupi katalonskog tima. U jako nezgodnom trenutku je preuzeo trenerski posao, obzirom da im plasman u nokaut fazu Lige Šampiona još uvek visi u vazduhu.

Barcelona je na drugoj poziciji na tabeli sa 6 osvojenih bodova, uz jako skromnu gol razliku od 2 postignuta i 6 primljenih golova. Situaciju su sami sebi iskomplikovali porazom upravo od Benfice rezultatom 3:0 u Lisabonu, jer se ispostavilo da će im Benfica biti direktni konkurent za osvajanje druge pozicije. Benfica je do sakupila četiri boda, i ovaj meč je za njih presudan u borbi za plasman dalje.

Dva ubedljiva poraza od Bayerna u poslednja dva meča su ih omela da u završnicu grupne faze uđu dosta rasterećenije, tako da ih jedino pobeda večeras ostavlja u borbi za drugo mesto. Barceloni za večerašnji meč nedostaju Brathwaite, Fati, Pedri, Roberto i Wague, dok je nastup Dembelea još uvek neizvestan.

I Benfica ima dosta kadrovskih probelma, pa su tako van stroja: Dias, Goncalves, Lazaro, Verissimo, Pinho i Radonjic. Barcelona je dovođenjem Xavi-a krenula u novu eru kluba, i navijači od njega očekuju da će klub uvesti u nokaut fazu takmičenja.

Barcelona bi pobedom prošla dalje, dok su Benfici potrebna sva 3 boda kako bi u poslednjem kolu sa Dinamom odlučivala o plasmanu dalje. Domaća ekipa je kvalitetnija i igra fudbal sa velikim posedom lopte, tako da smo sigurni da nas očekuje meč u mirnijem tempu i sa manjim brojem golova.

 Barcelona to Win and Under 4.5 goals   /   2,19 22 bet

 21:00 Sevilla – Wolfsburg, UEFA Champions League

Situacija u grupi G je nakon četiri kola veoma napeta, obzirom da je razlika između prvoplasiranog Salzburga i poslednjeplasirane Seville samo 4 boda. Sevilla je potpuno neočekivanim porazom od Lila na svom terenu rezultatom 2:1 u prošlom kolu sebi zakomplikovala situaciju, i ovaj meč dočekuju na poslednjoj poziciji sa samo 3 osvojena boda.

Pobeda večeras im je potrebna kako bi u poslednjem kolu imali otvorenu situaciju u meču sa Wolfsburgom. Objektivno gledano, za sada pružaju partije koje su daleko ispod njihovih mogućnosti, i ukoliko žele ići dalje moraće dati 110 posto mogućnosti u preostala dva meča.

Wolfsburg je u dosta boljem položaju, obzirom da su na deobi drugog mesta sa Lilom, i imaju 5 bodova. U prošlom kolu su sa 2:1 dobili Salzburg, i potpuno nenadano istakli kandidaturu za plasman u nokaut fazu.

Obe ekipe za ovaj meč imaju određenih kadrovskih problema, ali ipak verujemo da će Sevilla konačno odigrati meč u skladu sa svojim mogućnostima, i pobedom dodatno zakuvati situaciju u grupi. U prvom meču ovih timova je u Nemačkoj bilo 1:1, a večeras očekujemo da Rakitić dobrom partijom povede svoju ekipu ka plasmanu u nokaut fazu.

Sevilla to Win   /   1,71   22bet

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 11.69 , ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI SKORO 12 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

 Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

 

Author Dusan