Tiket dana – utorak 8.09.2020

Milos
8 rujna, 2020
379 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki dan kada ima dovoljno utakmica da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Sve ove utakmice su dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo extra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali ako tiket ne bude dobitan. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa Dana.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru različitih svetskih liga, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi se mogla nazvati Tip Dana.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu. Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 08.09.2020. godine

Sogndal – Strommen, Norveška Druga Liga, 08.09.2020

Domaća ekipa se mnogo bolje kotira na tabeli od gostiju, ali ono što je specifično za obe ove ekipe je činjenica da igraju vrlo efikasne utakmice. Naime, domaćin ove sezone igra utakmica sa prosekom od 3.54 gola po utakmici, dok gosti imaju prosek od 3.38 golova po utakmici. Takođe, domaćin je na 8 od 13 utakmica išao u Over do sada, dok su gosti išli u Over na 10 od 13 utakmica. Zbog toga smatramo i dajemo naš predlog da se ovde odigra:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu više od dva gola na ovom meču) sa kvotom 1.50

Francuska – Hrvatska, Liga Nacija, 08.09.2020

Ovo bi svakako bio Tipa Dana, da nije stigla vest da je možda i najbolji Francuski napadač, Kylian Mbappe pozitivan na korona virus i da neće moži da igra na ovom meču. Hrvatska je pre tri dana odigrala prilično loše i naprosto je torpedovana od strane Portugala rezultatom 1-4, ali sasvim smo sigurni da će Kockasti povratiti svoje samopouzdanje i hrabro izaći na megdan reprezentaciji Galskih petlova, te mi iz tog razloga predlažemo je da se ovde odigra:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu tri ili više pogodaka na ovom meču) sa kvotom 1.90

Guanghzhou RF – Henan, Kina Super Liga, 08.09.2020

Nije nam Kieska liga bila naklonjena proteklih dana, ali ovo ne smemo da propustimo, iako kvota nije dovoljno velika za igru Tip Dana. DOmaći sastav je u odbrani bušan na sve strane, ali u napadu ima iskusnog Zahavia koji je sposoban svakoj ekipi zabiti pogodak. Sa druge strane Henan je do sada video 31 pogodak na 9 utakmica, te mi mislimo da je ovde najbolje odigrati da će biti golova na ovom meču:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu tri ili više pogodaka na ovom meču) sa kvotom 1.50

BF Celtic – Memlodi, Kup Južne Afrike, 08.09.2020

Finale Kupa se sutra igra u Južnoj Africi i ka oi svako finale ne bi trebalo očekivati previše golova. Posebno imajući u vidu da u Južnoj Africi generalno ne pada mnogo pogodaka i da se veliki broj utakmica završava samo sa jednim pogotkom. Dakle, stavljamo ovu utakmicu u Yankee sistem jer sumnjamo da se ove dve ekipe mogu lako raspucati sutra:

Tip: Under 2.5 Goals (da obe ekipe ne postignu više od tri pogotka) sa kvotom 1.72

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE BET365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI MAKSIMALNO 35.6 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

[single_affiliate_xl title=”bet365 kladionica” ]
Author Milos