Tipovanje u Decembru 2020

Sportske
6 siječnja, 2021
431 Views
analiza utakmice

Svako ko je ikada pokušao da zaradi novac na kladionici zna koliko je teško biti konstantno u plusu i iz mjeseca u mjesec praviti profit i pobeđivati kladionice. Taj posao je bio još teži tokom 2020-te godine iz razloga što je pandemija COVID – 19 virusa u mnogome poremetila sve svijetske tokove, pa tako i tokove sportskog klađenmja. Ipak, eksperti koji tipuju na portalu Sportske-kladionice.com nisu se predavali toko move čudne godine i konstantno su tipovali za naše čitatelje utakmice, sa odličnim rezultatima.

Sada, kada je 2020. godina završena sa ponosom možemo da kažemo da su naši eksperti uspeli da naprave profit tijekom cijele godine, a posebno su efikasni bili tokom Decembra mjeseca. Naime, poslednjeg mjeseca u godini, napravljen je fantastičan profit od €327.4 uz ROI (povrat uloženog novca) u visini od 22%, što je nadrealan rezultat i u svijetskim okvirima.

Ovakvi rezultati dovoljno govore o tome da naši eksperti nisu samo majstori u tome da pišu edukativne članke, kako biti bolji kladioničar i kako odabrati najbolju sportsku kladionicu, nego sasvim dobro znaju da implementiraju svoje teorijsko znanje i da konstantno prave profit od sportskog  klađenja.

Stoga, evo naših rezultata u Decembru mjesecu:

  • Broj tipova: 59
  • Dobitnih: 35
  • Void: 2
  • Gubitnih: 22
  • Uloženo (flat stake sistem): €1.475.00 (mi igramo €25 po utakmici, a preporuka je igrati koliko vam prija)
  • Profit: + €327.40
  • ROI: + 22%

Bez obzira na te rezultate mi nastavljamo u istom ritmu i dalje. Ukoliko želite da pratite naše tipove, predlažemo da iste pratite preko društvenih mreža Facebook i Twitter.

Takođe, svakodnevno na našem portalu možete čitati naše analize i tipove, kao i mnogobrojne edukativne članke koji bi trebali pomoći Vama da postanete bolji kladioničari i počnete redovno da ostvarujete zaradu na kladionici.  #makemoneyfromhome

Author Sportske