Intro

Tofas – Besiktas: Analiza utakmice

tofas vs besiktas

Na pravom ste mestu! Portal SPORTSKE-KLADIONICE.COM svakodnevno svojim čitaocima omogućava da čitaju najbolje prognoze utakmica za danas! Stoga, bez previše uvoda, pogledajmo kakva je danas ponuda i koji je to top pik za petak 14.05.2021. godine.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno čitaocima dajemo predloge, a najbolji predlog tog dana nazivamo Tip Dana. Ponekad, kada je ponuda velika i kada ima dovoljan broj utakmica, onda objavljujemo jedan „ludi tiket“, koji možete naći ovde: Tiket Dana, sa kojim tiketom pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu od klađenja našim čitaocima.

Danas se odlučujemo za utakmicu koja se igra u okviru 1/4 finala Turskog play offa, gde se sastaju ekipe Tofasa i Besiktasa.

Tofas

Od kada su sredinom sezone promenili trenera, Tofas je postao jedna od najpotentnijih ekipa kako u Turskoj, tako i u Evropi. Dovoljno je pogledati njihovu statistiku i videti da oni u proseku postižu preko 86 poena po meču, što implicira da se radi o vrlo efikasnoj ekipi. Redovni deo sezone su završili na četvrtoj poziciji, a na domaćem terenu su imali impresivan skor od 11 pobeda i samo 4 poraza.

Besiktas

Ekipa Besiktasa je sezonu završila na petoj poziciji sa istom bodovnom zalihom kao i njihovi današnji protivnici, ali zbog lošijeg koš količnika završili su na petoj poziciji. Oni takođe spadaju u vrlo efikasne ekipe, a na gostovanjima ove sezone imaju 9 pobeda i 6 poraza, što je četvrti najbolji rezultat u ligi.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale dosta puta jedna protiv druge, ali ove sezone igrali su dva puta i oba pute je viđeno preko 170 poena.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju, trenutnu formu, kao i poziciju na tabeli, te motivaciju, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 170.5 Points (da obe ekipe postignu 171 ili više poena na meču), koja opklada se plaća solidnom 1.78 kvotom u sportskoj kladionici Bet365.

Trenutno sportska kladionica Bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Ostale vijesti