Tofas – Brindisi: Analiza utakmice

Milos
23 ožujka, 2021
512 Views
tofas brindisi

Ova nedelja će biti izrazito zanimljiva što se tiče košarke, pošto se igraju kako utakmice mnogih nama interesantnih evropskih takmičenja. Kako smo ove nedelje nismo bili izrazito uspešni sa košarkaškim analizama danas smo uspeli da pronađemo utakmicu koja zaslužuje da ima titulu Tip Dana, a to je meč koji se igra u okviru FIBA Champions League takmičenja, gde se u okviru redovnog kola sastaju domaća ekipa Tofasa i Italijanska ekipa Brindisi.

Tofas

Tofas je bez svake sumnje jedna od možda i najpotentnijih ekipa u Evropi kada imaju svoj dan. Na žalost u prošlom kolu, baš protiv ekipe Brindisija nisu imali svoj da i završili su na 75 poena, ali ako pogledamo kako igraju u nacionalnom šampionatu, gde u proseku postižu 85.96 poena, onda je jasno o kakvom se napadačkom potencijalu radi. Oni su za vikend imali lakši trening protiv ekipe Fethiye koji su dobili rezultatom 101-76. Imajući u vidu da su prvi meč u Italiji izgubili sa samo dva poena razlike, imaju realnu šansu da idu dalje u ovom takmičenju.

Brindisi

Njihovi protivnici, ekipa Brindisija takođe važi za jednu brzu i efikasnu ekipu. Nosioci igre su bez svake sumnje trio Nick Perkins, Darius Thompson i Dangelo Harrison, koji provode najvišđe minuta na parketu, ali i daju naveći doprinos u koševima. Brindisi u domaćem prvenstvu postiže u proseku 86.2 poena, što je takođe dobar pokazatelj njihove igre.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale do sada samo jednom i Brindisi je pobedio 77-75.

Predlozi za tipovanje

Nećemo ovde čačkati market za konačan ishod, jer se ovde stvarno može dogoditi svašta, ali ovogodišnje performanse pokazuju da bi moglo biti poena, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 168 points (da obe ekipe postignu 168 ili više pogodaka), koja opklada se plaća odličnom 1.80 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos