Tofas Bursa – Unicaja Malaga: Analiza utakmice

tipovi i analize

Top 16 faza se nastavlja u okviru 7DAYS EuroCup takmičenja i u okviru Grupe H nas u utorak očekuje sasvim sigurno jedna vrlo interesantna utakmica, gde će domaća ekipa Tofas Burse da dočeka jednog od favorite ovog takmičenja, Špansku ekipu Unicaja Malaga. Turci su na fantastičan način uspeli da se kvalifikuju u Top 16 fazu, pošto su u direktnom duelu pobedili ekipu Lokomotiva Kuban, dok je Unicaja prilično lagano pregazila grupnu fazu sa sedam pobeda i tri poraza. Znajući kako ove dve ekipe mogu da ogiraju sasvim smo sigurni da nas očekuje jedna vrlo interesantna i nadamo se neizvesna utakmica.

Domaća ekipa Tofas Burse je kao što smo već napisali mimo svih očekivanja uspela da se plasira u Top 16 fazu nakon što su u grupnoj fazi imali pet pobeda i pet poraza. Uspeh je još veći kada se zna da su imali prilično tešku grupu sa Lokomotiva Kuban, Partizan NIS, Venezia i Rytasom. Ono što je izvuklo ekipu Tofasa su svakako partije na domaćem terenu gde su imali četiri pobede i samo jedan poraz. Takođe u proseku na svom terenu su igrali utakmice sa 163 poena.

Sa druge strane ekipa Unicaja Malaga je pravljena kao EuroLeague roster, sa tom razlikom što igraju 7DAYS EuroCup. U svojim redovima imaju nekoliko vrlo kvalitetnih igrača, poput Deon Thompsona i Axel Toupanea, uz vrlo kvalitetne i iskusne Španske košarkaše čine jednu vrlo neugodnu ekipu koja je sposobna gotovo svakoj ekipi u ovom tkamičenju da “spakuje” 8+ poena. U grupnoj fazi su 7 od 10 puta išli preko 80 poena, a u odnosu na ponuđenu granicu danas takođe su išli preko 7 od 10 puta.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve svoje igrače spremne, nema povređenih, te se očekuje jedna prilično zabavna utakmica u svakom slučaju.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe nisu odigrale ni jedan međusobni duel do sada, tako da nema trendova koje možemo pratiti.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na market za total, odnosno da je linija totala postavljena za koji poen prenisko. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 162 Points (da obe ekipe postignu 163 ili više poena, produžeci se takođe računaju, a ako bude tačno 162 poena ulog se vraća), koja opklada se plaća solidnom 1.83 kvotom u online sportskoj kladionici Bet365.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news