Tofas – Gazientep: Analiza utakmice

Milos
26 ožujka, 2021
485 Views
tofas Gazientep

Ova subota će biti izrazito zanimljiva što se tiče košarke, pošto se igraju kako utakmice mnogih nama interesantnih nacionalnih liga. Juče smo bili više nego precizni, te danas nastavljamo da tražimo pažljivo i uspeli smo da pronađemo utakmicu koja zaslužuje da ima titulu Tip Dana, a to je meč koji se igra u okviru redovnog kola Turskog šampionata, gde se sastaju domaća ekipa Tofasa i gosti ekipa Gazientepa.

Tofas

Tofas se u midweeku propisno obrukao, pošto su doživeli potop u FIBA Champions League, gde ih je Brindisi torpedovao u sred Turske sa preko dvadeset poena razlike. Sada kada je evropska odiseja završena, mogu da se u potpunosti fokusiraju na domaći šampionat, gde se trenutno nalaze na četvrtoj poziciji sa 15 pobeda i 10 poraza. Spadaju u ekipe koje postižu najviše poena u šampionatu, gde imaju 85.96 poena. Ipak, danas igraju protiv jedne od najboljih odbrana lige, plus sigurno su indisponirani nakon poraza u Evropi.

Gazientep

Njihovi protivnici, ekipa Gazientepa se nalazi na osmoj poziciji sa 13 pobeda i 12 poraza. Ono što je specifično za ovu ekipu je činjenica da igraju jednu od najboljih odbrana u ligi, jer trenutno Gazientep zajedno sa Anadolu Efesom igra najtvrđu odbranu u Turskoj. Naime, oni u proseku primaju svega 74.72 poena po meču, što je za Tursku ligu, koja je vrlo efikasna neverovatan rezultat.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale u poslednje dve godine četiri puta, a ono što je simptomatično je činjenica da se uglavnom igra na mali broj poena.

Predlozi za tipovanje

Nećemo ovde čačkati market za konačan ishod, jer se ovde stvarno može dogoditi svašta, ali ovogodišnje performanse pokazuju da bi ovaj meč mogao biti jedna šahovska partija, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Tofas Under 82.5 points (da Tofas ne postigne više od 82 koša), koja opklada se plaća odličnom 1.81 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

5/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos