Torino – Bologna: Analiza utakmice

tipovi i analize

Lepo smo se proveli juče, pošto su Pinar Karsyiaka i Bandirma odigrali jednu vrlo efikasnu utakmicu, baš kako smo i mi pretpostavili u našoj analizi utakmice. Danas ima sasvim solidan broj utakmica kako u fudbalskim, tako i u košarkaškim nacionalnim šampionatima, te smo prilično lako našli jednu utakmicu koja ima vrlo le value na jednom od marketa koje mi redovno volimo da igramo. Naime, u okviru 19-tog kola Italijanske Serie A sastaju ekipe Torina i Bologne na stadionu Olimpico Grande Torino.

Domaća ekipa, se trenutno nalazi na 9-toj poziciji šampionata, a na domaćem terenu igraju solidno sa tri pobede, dve nerešen i čak četiri poraza uz 9 postignutih i 12 primljenih pogodaka. Torino mnogo efikasnije igra na gostovanjima, ali su generalno brljavi u odbrani i napad im je jača strana u svakom slučaju, pošto imaju odličnog i nepredvidivog kapitena Belottija.

Sa druge strane ekipa Bologne se trenutačno nalazi na 11-toj poziciji tabele, a na gostovanjima ove sezone imaju tri pobede, dve nerešene i četiri poraza uz gol razliku 16 primljenih i 14 postignutih pogodaka. Njih sa klupe void harizmatični trener Siniša Mihajlović, koji se ove sezone bori protiv opake bolesti, te je na dosta utakmica njegovu ekipu vodio sa klupe tim pomoćnika. Generalno već nedeljama “jašemo” po ekipi Bologne što se golova tiče i nisu nas puno puta izneverili.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju posebnih problema sa sastavima ekipa, te se može očekivati jedna interesantna utakmica u svakom slučaju.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su do sada igrale jedna protiv druge 22 puta i rezultati su više na strani ekipe Torina koja je pobjedila 8 puta, čak 9 puta je bilo neodlučeno, dok je Bologna pobedila svega 5 puta. Što se golova tiče, rezultati su prilično šareni, pošto je bilo utakmica sa mnogo zgoditaka, ali i utakmica na kojima nije viđeno mnogo pogodaka. Ipak, od poslednjih 6 utakmica, 4 puta je bilo više od dva pogoka i da obe ekipe postignu pogodak, a 5/6 puta da obe ekipe postignu pogodak.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču napravile grešku na marketu za golove, odnosno da su postavili prilično visoku kvotu na kombinaciju igara broj golova i obe ekipe postužu pogodak. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati BTTS & O2.5 Goals (da obe ekipe postignu pogodak id a bude više od 2 gola na utakmici), koja opklada se plaća odličnom 2.05 kvotom u online sportskoj kladionici Bet365.

Relevant news