Torino – Napoli: Analiza utakmice

tipovi i analize

Nakon odlične subotnje utakmice, kada je naša analiza pogodila pravo u centar i čitaocima koji su odlučili pratiti donela lep profit, u nedelju ćemo tipovati dve utakmice na kojima smatramo da postoji value na istom marketu. Ruku na srce analizirajući utakmice Italijanske Serie A imali smo toplo – hladno učinak, ali i dalje smatramo da se može pronaći odličnih prilika za klađenje u ovoj ligi. Danas na stadionu Olimpico Grande Torino u Torinu, istoimena domaća ekipa dočekuje Sicilijanskog giganta, ekipu Napolija. Imajući u vidu da su ovo dve prilično ofanzivne ekipe, smatramo da će gledaoci na stadionu i pored malih ekrana imati priliku da gledaju odličan meč.

Ekipa Torina ove sezone igra toplo hladno i nakon šest kola imaju devet osvojenih bodova uz rekord od tri pobede, nula neodlučenih i tri poraza. Na domaćem terenu su odlični i u tri meča su ostvarili dve pobede i jedan poraz, uz tri gola po utakmici u proseku. Ova ekipa je posložena ove sezone tako da im je napad bolji deo tima i da igraju na gol više.

1xbet bonus

Napoli sa druge strane je iznenadio mnoge ove sezone, jer se smatralo das u dosta oslabljeni nakon nekoliko bitnih odlazaka. Trener Ancelotti je napravio dobar posao, te ekipa trenutno ima četiri pobede, nula nerešenih i dva poraza u domaćem šampionatu uz vrlo visoku gol razliku. Na gostovanjima dve pobede i jedan poraz sa neverovatnih šest i po golova po utakmici.

Očekivani sastavi

Trener domaće ekipe nema problema sa povređenim igračima, jedino neće moći da računa na suspendovanog defanzivca Bremera. Sa druge strane Ancelotti neće moći da računa na povređene Nikola Maksimovica i Lorenzo Tonellija, kao i na suspendovanog Kalidou Koulibaly-a.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale do sada 28 puta, a ekipa Napolija je imala više uspeha u međusobnim duelima. Naime, 12 puta je kao pobednik izlazila ekipa Napolija, 11 puta je bilo nerešeno, a samo pet puta je pobeđivala ekipa Torina. Što se tiče golova, trendovi su vrlo izraženi. Naime, pet od poslednjih šest susreta je završeno sa više od tri gola, a nekoliko utakmica je završeno sa više od četiri gola.

Predlozi za tipovanje

Konačan ishod na ovoj utakmici je gotovo nemoguće predvideti, te smo mi krenuli da tražimo alternativne markete za klađenje i uvideli da je jedan market izrazito interesantan za postavljanje opklade. Naime, mi smatramo da je nabolja oklada na ovoj utakmici odigrati Over 2.75 Goals (Više od dva gola sa Azijskim hendikepom), koja oklada se plaća solidnom 1.80 kvotom u online sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko vam nije poznata ova linija azijskog hendikepa na golove, preporučujemo vam da pročitate naš članak na tu temu, koji možete naći ovde. Naime, klađenje na azijske hendikepe je vrlo interesantno i kvalitetnije od bilo koje druge vrste klađenja, te svakako preporučujemo da naučite da se kladite na ovaj način.

1xbet bonus

Relevant news