Torpedo Zhodino – Belshina Bobruisk: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Teško je ovih dana biti produktivan sa našim Tip Dana analizama i tipovima pošto je svima poznato stanje sa Corona Virusom te su svetske asocijacije i federacije sasvim opravdano odlučile da ugase sport na neko vreme, što možda i najteže pada online sportskim kladionicama, pošto nemaju šta da ponude hordama kladioničara, koji sada ne znaju šta će od sebe. Mnogi će se okrenuti kazino igrama, neki čak i virtuelnim igrama, a mi tražimo lagano, bez pritiska po koju utakmicu koje je vredna igre. Nakon nekoliko dana pauze danas ćemo tipovati i analizirati utakmicu koja se igra u Belorusiji u okviru šampionata prve lige između ekipa Torpedo Zhodino i Belshina Bobruisk.

Domaći sastav je prvu utakmicu pobedio na gostovanju protiv ekipe Shakthyora rezultatom 1-0 i to golom u zaustavnom vremenu, iako su bili lošija ekipe tokom celog meča. Shakthyor je u potpunosti zaslužio pobedu na tom meču, ali kako to obično biva kada se promaše šanse, kazna stigne sa druge strane. Tom pobedom domaći su prekinuli niz od nekoliko vrlo loših rezultata, pošto su upali u ozbiljnu krizu još krajem prošlogodišnjeg šampionata, koji su završili na 6-toj poziciji. Upravo iz tog razloga, lošijih igara u kontinuitetu, smatramo da je ponuđena kvota na pobedu domaćeg tima od 1.57 čista klopka koju kladionice prave za “gladne igrače”.

Njihovi protivnici, ekipa Belshine su povratnici u prvu ligu, pošto su nakon tri sezone uspeli da se vrate u društvo najboljih. Na prvom meču se nisu proslavili, pošto su na domaćem terenu izgubili rezultatom 1-3 od ekipe Minska. Specifično za ovu ekipu je da igraju vrlo ofanzivno, bez obzira na to ko je sa druge strane i zato su uspeli da ostvare promociju prošle sezone, jer su uspeli da pobede na 21 od 27 mečeva.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve igrače spremne, još je početak sezone, te nema ni suspendovanih.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 27 puta do sada, domaći su ostvarili 10 pobeda, 9 puta je bilo nerešeno i 8 puta su slavili gosti. Od poslednjih sedam mečeva na čak četiri je viđeno više od 2 gola na utakmici. Takođe na 4 od 7 susreta viđeno je da obe ekipe postignu pogodak.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za golove, odnosno da su postavili prilično pogrešnu kvotu. Gostujuća ekipa je ove sezone povratnik i očekuje se da će svako dobijati, ali mi smatramo da oni mogu da postignu pogodak na ovom meču. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati BTTS (da obe ekipe postignu pogodak na meču), koja opklada se plaća predobrom 2.20 kvotom u online sportskoj kladionici Bet365.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news