Trans Narva – Paide: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Jučerašnji dan je bio polovičan što se tiče naših tipova i analiza, ali ono što je nabjitnije je činjenica da smo nastavili da ostvarujemo profit i pored činjenica da smo pogodili samo jedan od dva tipa. Danas nastavljamo istim tempom i dajemo vam naše predloge oko utakmica koje se igraju ove srede i koje mogu da se zovu Tip Dana. Druga utakmica koja nam se sviđa se igra u okviru Estonske Prve Lige, gde na stadionu Kreenholmi sastaju domaća ekipa Trans Narva i gosti ekipa Paide.

Domaća ekipa se trenutno nalazi na poslednjoj poslednjoj poziciji tabele, a na domaćem terenu su do sada imali 0 pobeda, 1 nerešenu i 4 poraza, uz prilično zanimljivu gol razliku od 6 postignutih i 11 primljenih golova. Od početka prvenstva igraju prilično nestabilno, iako su ofanzivni ta taktika im ne pomaže, pošto nemaju ni jednu pobedu do sada.

Njihovi protivnici, ekipa Paide se nalazi na 3-oj poziciji Estonske lige. Na gostovanjima ove sezone imaju 3 pobede, 0 nerešenih i 1 poraz uz gol razliku od 12 postignutih i 5 primljenih pogodaka. Oni su jedna od kvalitetnijih ekipa i sasvim sigurno će se boriti do kraja sezone za jedno od prvih mesta na tabeli. Igraju efikasno i poletno, te smatramo da su kvalitetniji od domaćina.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju nekih problema sa sastavom tima, ali to neće uticati na naš pik.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 49 puta, i rezultati su na strani domaće ekipe. Domaćin je pobedio 25 puta, 12 puta je bilo nerešeno, a gosti su pobedili 12 puta. Što se golova tiče uglavnom su igrane utakmice sa malo golova, te je na poslednjih 7 utakmica čak 6 puta igrano na manje od tri gola.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za azijski hendikep, odnosno da su postavili prilično pogrešnu liniju. Domaća ekipa je vrlo loša ove sezone, dok gosti moraju da grizu i igraju odlično. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Paide -1 AH (da gostujuća ekipa pobedi na ovom meču), koja opklada se plaća solidnom 1.80 kvotom u sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news