TREBA LI IM? Dinamo želi vratiti Lovrena!

Stex
17 lipnja, 2024
116 Views

slika: Yasuyuki Nagatsuka

Ove zime pojavile su se glasine kako Dinamo iz Lyona želi vratiti Dejana Lovrena (34). Iako se transfer tada nije realizirao, nekoliko francuskih medija specijaliziranih za praćenje Lyona piše da interes i dalje postoji te da bi se Lovren mogao vratiti u Dinamo ovog ljeta.

Portal Sportske-kladionice.com svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

👉 Top 5 Tipovi za Danas

👉 Tiket Dana

👉 Tip Dana

👉 Tipovi Košarka

👉 Tipovi Nogomet

Ove sezone Lovren je nastupio u samo 11 utakmica za Lyon, a s mjesečnim primanjima od 400 tisuća eura drugi je najplaćeniji igrač kluba. Hrvatski stoper ima ugovor koji vrijedi još godinu dana, no Lyon ga se zbog velike plaće želi riješiti, moguće i bez odštete.

Lovren je karijeru započeo u Dinamu, a 2010. godine zagrebački klub ga je prodao Lyonu za devet milijuna eura. U Francusku se vratio u siječnju 2023. godine iz Zenita za dva milijuna eura. Osim u Lyonu i Zenitu, Lovren je igrao i za Southampton i Liverpool, s kojim je osvojio Ligu prvaka i Premier ligu.

Zapratite nas:

Ako volite da se kladite sa nama i ako vam se sviđaju naši besplatni tipovi podelite iste na društvenim mrežama. Nakon toga slobodno uđite u našu besplatnu Viber grupu kako bi uvek bili u toku sa najnovijim tipovima i ponudama kladionica.

👉 Free Viber Grupa

👉 Instagram Stranica

👉 Facebook Stranica
Author Stex