Trencin – Slovan Bratislava: Analiza utakmice

Milos
13 ožujka, 2021
499 Views
nogomet tipovi

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje prognozere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare extra profit.

Kao i uvek nedeljom ima mnogo utakmica je u ponudi, a nama se posebno sviđa da igramo na jednom marketu, na najzanimljivijoj utakmici koja će se odigrati u okviru Slovačke Prve Lige, gde na stadionu Mestsky Futbalovy stadion na Sihoti u gradu Trencin, istoimena ekipa dočekuje do sada najbolju ekipu u Slovačkoj, ekipu Slovana iz Bratislave.

Trencin

Slovačko prvenstvo je prošle nedelje završilo prvu fazu i najbolje ekipe su otišle u posebnu grupu gde se igra doigravanje i dele mesta u Evropi za sledeću sezonu. Ekipa Trencina je na jedvite jade ušla u ovu grupu i trenutno se nalaze na poslednjoj poziciji sa realnom malim šansama da se dokopaju prve tri pozicije. Ipak, oni se u poslednjih pet mečeva nalaze u vrlo solidnoj formi, pošto imaju 3 pobede i 2 nerešena meča.

Slovan Bratislava

Njihovi protivnici, ekipa Slovana iz Bratislave je ove sezone ubedljivo najbolja ekipa u državi. Oni imaju impresivan rekord od 17 pobeda, 3 nerešene i 2 poraza uz gol razliku od 52 postignuta i samo 12 primljenih. Koliko su dominantni ove godine, pokazali su i u prethodnom kolu, kada su bez većih problema savladali drugo plasiranu ekipu DAC rutinski rezultatom 3-1. Iako je gotovo sigurno da će oni biti prvaci, sasvim smo sigurni da neće sada početi da prosipaju jeftino bodove.

Očekivani sastavi

Do momenta pisanja ovog članka nismo uspeli da saznamo neke bitnije informacije o povredama i suspenzijama.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 48 puta, rezultati su prilično očekivano na strani gostujuće ekipe, ali ono što je posebno interesantno je činjenica da na poslednjih 6 susreta Slovan je dobio 5.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju, trenutnu formu, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Slovan Bratislava -0.75 AH (da Slovan Bratislava pobedi na ovom meču), koja opklada se plaća solidnom 1.77 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

5/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos