Trento – Milano: Analiza utakmice

Milos
6 ožujka, 2021
393 Views
trento milano

Nedelja kao i uvek nam nudi mnogo zanimljivog sadržaja, a srećom po zaljubljenike u košarku igra se veliki broj domaćih šampionata, koji su neverovatno zanimljivi, pa imamo uživanja na pretek. Kako smo ove nedelje bili izrazito uspešni sa košarkaškim analizama danas smo uspeli da pronađemo utakmicu koja zaslužuje da ima titulu Tip Dana, a to je meč koji se igra u okviru Italijanske Lega A, gde se u gradu Trento sastaju istoimena domaća ekipa i italijanski gigant Olimpija Milano.

Trento

Domaća ekipa, se osim u nacionalnom šampionatu takmiči i u okviru Euro Cup takmičenja, gde su midweeku imali jedan zanimljiv okršaj protiv ekipe Partizana, koju su uspeli da pobede zahvaljujući svojoj odličnoj odbrani. Trento već godinama važi za jednu vrlo kvalitetnu defanzivnu ekipu, a ove sezone na njihovim utakmicama se viđa u proseku 158.2 poena, što je prilično visoka brojka. Na domaćem terenu taj broj je malko i viši, ali ono što je interesantno je činjenica da na poslednjih 5 domaćih utakmica, samo su jednom išli preko danas postavljene linije.

Olimpija Milano

Njihovi protivnici, ekipa Olimpija Milano se trenutno nalazi na prvoj poziciji šampionata sa 16 pobeda i samo 2 poraza, ali oni dolaze iz duplog kola Euro League, što znači da su igrali dva meča u midweeku i da su sasvim sigurno prilično umorni. Pre samo dva dana su igrali u Litvaniji protiv Žalgirisa, pa se može očekivati da danas noge budu malo umorne kod igrača Milana. Oni na gostovanjima ove sezone igraju na 156.7 poena, a posebno imajući u vidu kako domaći igraju, verujemo da ne bi trebalo da bude previše poena na ovom meču.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale dosta puta, a ono što je posebno interesantno je činjenica da na poslednje 4 utakmice, čak tri puta su išli u Under.

Predlozi za tipovanje

Nećemo ovde čačkati market za konačan ishod, jer se ovde stvarno može dogoditi svašta, ali ovogodišnje performanse pokazuju da bi obe ekipe ovde mogle odigrati malo sporije, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Under 160.5 pts (da obe ekipe postignu 160 ili manje pogodaka), koja opklada se plaća odličnom 1.86 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos