Treviso – Cremona: Analiza utakmice

tipovi i analize

Prilično čudna ponuda nogometa u subotu, te smo se mi odlučili da Tip Dana bude jedna utakmica koja se igra u okviru košarkaške Talijanske Prve lige, gde se sastaju ekipe Trevisa i Cremone i gde su kladionice postavile vrlo čudan tečaj po našem skromnom mišljenju. Naime, domaća ekipa je i po skoru na tabeli i po kvalitetu ispod ekipe Cremone, te mislimo da su kladionice pogrešile ovde i da će doći do pada tečaja preko noći.

Domaća ekipa, se trenutno nalazi na 14-toj poziciji šampionata, sa šest pobjeda i 11 izgubljenih utakmica u 17 odigranih kola. Na domaćem terenu imaju 5 pobjeda i tri izbugljene, ali ono što je simptomatično kod njih je činjenica da nešto ne štima u njihovoj ekipi jer imaju pet uzastopnih poraza u poslednjih pet kola.

Sa druge strane ekipa Cremone se trenutačno nalazi na 6-toj poziciji sad evet pobjeda i sedam poraza. Ekipa trenera Sachettija je postala neka vrsta ubica divova, pošto su uspjeli da pobjede i Virtus bolognu između ostalih. Na gostovanjima igraju malo slabije nego na domaćem terenu, te imaju omjer od dve pobjede i šest poraza.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju posebnih problema sa sastavima ekipa, te se može očekivati jedna interesantna utakmica u svakom slučaju.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su ove sezone igrale već jednom i Cremona je odnjela tesnu pobjedu na svom terenu. Prije toga nisu igrali preko deset godina te nema trendova koji bi mogli da nam pomognu.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču napravile grešku na marketu za konačan ishod i da momčad Cremone zaslužuje da bude favorit, a ne autsajder na ovom meču. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Cremona +2 HC (da Cremona ne izgubi sa više od dva poena razlike na ovoj utakmici), koja opklada se plaća odličnom 1.90 kvotom u online sportskoj kladionici Bet365.

Relevant news