TSC Backa Topola – FCSB: Analiza utakmice

Milos
17 rujna, 2020
419 Views
nogomet tipovi

Danas opet imamo jednu potencijalnu bombu u vidu velike kvote. Akon as redovno pratite, onda znate da naši analitičari nemaju strah od velikih kvota i da često znamo da raspalimo po kvotama 3.00 i višim. Isto tako znate da prilično često iste i pogodimo. Poslednji put kada smo igrali, bilo je to na Santos, koji je pobedio sa kvotom 4.00. Danas naša velika kvota dolazi iz takmičenja Evrope League, gde na Gradskom stadionu u Senti igraju domaća ekipa TSC i gosti iz Rumunije. Ogroman value u našim očima na jednom marketu i to je današnji tip i analiza.

Domaća ekipa se trenutno nalazi na 12-toj poziciji nacionalnog šampionata Srbije, ali sasvim je jasno da trener rotira i odmara igrače kako bi bili spremni za duele u Ligi Evrope.  Naše lično mišljenje je da je ovo jedna jako interesantno posložena ekipa i da su svakako kvalitetniji nego što to pokazuje  trenutna situacija na tabeli.

Njihovi protivnici, ekipa FCSB je zamenska ekipa za staru i dobro poznatu Steauu, ali navijači nikada to neće priznati, pošto oni ne priznaju ovaj klub koji je napravio njihov bivši predsednik kluba. Počeli su Rumunski šampionat osrednje, ali glavna vest je činjenica da 4 igrača i 6 članova stručnog štaba imaju pozitivan test na COVID i da neće moći igrati.

Očekivani sastavi

Trener domaćih nema problema sa sastavom, ali trener gostiju je doneo pun kofer problema.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe nisu nikada igrale tokom istorije jedna protiv druge.

Predlozi za tipovanje

Kao što smo već napomenuli, gosti imaju mnogo problema sa sastavom, a domaći nisu loši nimalo, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati TSC ML (da TSC pobedi na ovom meču, ili u žagronu “kec”), koja opklada se plaća više nego odličnom 3.20 kvotom u sportskoj kladionici Bet365.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

[single_affiliate_xl title=”bet365 kladionica” ]
Author Milos