Intro

Tulevik – Legion Tallinn: Analiza utakmice

tulevik vs legiob talinn

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas, se igra nekoliko zanimljivih utakmica, ali je nama zapala za oko utakmica redovnog kola Prve Estonske Lige, gde se u gradu Viljandi, na stadionu Viljandi Linnastaadion sastaju ekipe Tulevika i Legion Tallinn.

Tulevik

Nakon odigranih 11 utakmica domaća ekipa se nalazi u donjem delu tabele, odnosno trenutno su osmo-plasirana ekipa, ali prilično su blizu zone ispadanja i moraju pod hitno da osvoje neke bodove. Na domaćem terenu imaju kriminalan učinak od nula pobeda, jedne nerešene i četiri poraza, uz 5 postignutih i 13 primljenih golova. Svakako ovo je utakmica gde bi oni morali da pokušaju da idu na svoju prvu pobedu.

Legion Tallinnn

Što se tiče ekipe Legije, oni se trenutno nalaze na sredini tabele, odnosno na petoj poziciji, a na gostovanjima imaju osrednji učinak od dve pobede, jedne nerešene i tri poraza, uz gol razliku od 8 postignutih i 7 primljenih golova. Oni su kao i Tulevik jedna od ekipa koja najčešće igra na 3 ili više golova, pa tako ove sezone domaći imaju 3.8 golova po meču, a gosti 2.8 golova po meču u proseku.

Očekivani sastavi

Nema još zvaničnih podataka o sastavima timova.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale pet puta do sada, prošle i ove godine, a samo jednom je bilo 3 ili više pogodaka, što nije dobar trend za naš pik, ali mi smatramo da treba ići kontra trenda.

Predlozi za tipovanje

Vrlo interesantan susret u svakom slučaju, ali mi smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu tri ili više pogodaka), koja opklada se plaća solidnom 1.72 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

Ostale vijesti