Turk Telekom – Galatasaray: Analiza utakmice

Milos
14 ožujka, 2021
471 Views
turk telekom Galatasaray

Ova nedelja će biti izrazito zanimljiva što se tiče košarke, pošto se igraju kako utakmice mnogih nama interesantnih nacionalnih šampionata. Kako smo ove nedelje bili izrazito uspešni sa košarkaškim analizama danas smo uspeli da pronađemo utakmicu koja zaslužuje da ima titulu Tip Dana, a to je meč koji se igra u okviru Turske Super Lige, gde se u okviru redovnog kola sastaju domaća ekipa Turk Telekom i ekipa Galatasaraya.

Turk Telekom

Domaća ekipa, Turk Telekom se trenutno nalazi na 7-oj poziciji sa skorom od 13 pobeda i 10 poraza, a na domaćem terenu imaju prilično impresivan skor od 9 pobeda i samo 2 poraza. Oni osim domaćeg šampionata igraju i u okviru FIBA Champions League, gde posle malo slabijeg starta, guraju prilično solidno. Ono što je simptomatično za ovu ekipu je da igraju na veliki broj poena, ali isto tako da u ekipi nema prave zvezde, nego se igra timska košarka.

Galatasaray

Njihovi protivnici, ekipa Galatasaray se na iznenađenje svih nalazi na poslednjoj poziciji šampionata i ozbiljno ovom Turskom gigantu preti ispadanje u niži rang, što bi bilo veliko iznenađenje i bruka. Iz tog razloga, pre par nedelja menadžment je izašao na transfer market i pojačali su se sa dva vrlo poznata igrača u Evropskim okvirima, beka šutera Jordan Crawforda (ex Lokomotiva Kuban, Brose, nekoliko NBA klubova) koji je odmah pokazao da će biti veliko pojačanje, kao i plejmejkera Pierre Jacksona (ex Maccabi TA) koji je poslednje igrao u Kini.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale dosta puta, a bolji u međusobnim duelima je svakako Galatasaray.

Predlozi za tipovanje

Nećemo ovde čačkati market za total, jer se ovde stvarno može dogoditi svašta, ali ovogodišnje performanse pokazuju da bi bi Galatasaray morao početi da igra bolje, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Galatasaray +10HC (da Galatasaray ne izgubi sa više od 10 poena razlike), koja opklada se plaća odličnom 1.77 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos