Turk Telekom – Nizhny Novgorod: Analiza utakmice

Milos
16 ožujka, 2021
406 Views
turk telekom

Kao i utorak, tako ni sreda neće biti izrazito zanimljiva što se tiče košarke, pošto se igra svega nekoliko utakmica u evropskim takmičenjima. Kako smo već preko tri meseca izrazito uspešni sa košarkaškim analizama danas smo uspeli da pronađemo utakmicu koja zaslužuje da ima titulu Tip Dana, a to je meč koji se igra u okviru FIBA Champions League takmičenja, gde se u okviru redovnog kola, u Ankari sastaju domaća ekipa Turk Telekom i ekipa Nizhny Novgorod.

Turk Telekom

Domaća ekipa, ove sezone igra fantastično na domaćem terenu gde imaju u domaćem šampionatu imaju 10 pobeda i 2 poraza, a tokom ove sezone u FIBA Champions League su neporaženi, pošto imaju 4 pobede i 0 poraza. Ono što je specifično za ovu ekipu je činjenica da imaju vrlo kompaktan sastav koji nema izrazitu zvezdu, nego svi igraju za tim, što se pokazalo kao vrlo uspešna taktika ove sezone. Imajući u vidu situaciju na tabeli, smatramo da je ovo izrazito bitna utakmice za domaću ekipu.

Nizhny Novgorod

Njihovi protivnici, ekipa Nizhny Novgoroda se trenutno nalaze na poslednjoj poziciji grupe K, ali oni imaju i utakmicu manje od ostalih rivala. U svojoj regionalnoj ligi, VTB se nalaze na sredini tabele sa skorom 10-7, dok su u FIBA Champions League gurali prilično dobro, pošto su u prvoj grupi završili na drugoj poziciji. Ipak, imajući u vidu kakvo je Ankara gostovanje, pitanje je koliko će se dobro provesti.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe nisu nikada igrale jedna protiv druge.

Predlozi za tipovanje

Nećemo ovde čačkati market za total, jer se ovde stvarno može dogoditi svašta, ali ovogodišnje performanse pokazuju da bi Turk Telekom trebalo da dominira na ovom meču, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Turk Telekom -4.5 HC (da Turk Telekom pobedi sa 5 ili više poena), koja opklada se plaća odličnom 1.82 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

5/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos