Turska – Italija: Analiza utakmice

MilosNS
10 lipnja, 2021
584 Views
euro 2021

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas, konačno nakon godinu dana čekanja počinje EURO 2021 i u prvom susretu sastaju se selekcije Turske i Italije na Olimpijskom stadionu u Rimu.

Turska

Od kada ih je preuzeo selektor Senol Gunes 2019-te godine, selekcija Turske je postala jedna disciplinovana i nadasve nezgodna selekcija, posebno imajući u vidu da se radi o ekipi čiji je prosek godina ispod 25 godina. Ono što ih odlikuje je čelična odbrana, a treba i napomenuti da Turska selekcija na poslednjih 26 susreta, samo je tri puta napustila borište pognute glave. Imajući u vidu kakvu grupu imaju, smatramo da Turska protiv Italije verovatno ide na nerešeno.

Italija

Slično kao i reprezentacija Turske, tako je i Italija od dolaska Roberta Mancinija postala selekcija koje se svi plaše. Od kada je 2018-te godine seo na mesto selektora, reprezentacija Italije je postigla 70, a primila samo 14 pogodaka. Ono što je još zanimljivije je činjenica da Italija nije izgubila na domaćem terenu čitavih 56 utakmica.

Očekivani sastavi

Manje više te po neka povreda, te se može očekivati da su gotovo najjače selekcije na terenu sutra.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 8 puta do sada i naravno da Italija ima mnogo više uspeha, ali ono što je zanimljivo je činjenica da od 8 susreta čak 6 završeno sa 2 ili manje pogodaka.

Predlozi za tipovanje

Vrlo interesantan susret u svakom slučaju, ali mi smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati 0-2 (da obe ekipe ne postignu više od dva pogotka), koja opklada se plaća solidnom 1.65 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.