TURSKI MEDIJI SE RASPISALI: Evo koliko Hajduk nudi Džeki po sezoni!

Stex
3 srpnja, 2024
1192 Views

Izvor: Slika ekrana

Priča o mogućem dolasku Edina Džeke (38) u Hajduk i dalje je aktualna. Prema trenutnim informacijama, izgleda da će legenda bosanskohercegovačkog nogometa napustiti Fenerbahče. Turski novinar Yabiz Sabuncuoglu, kojeg na X-u prati preko milijun ljudi, donosi nove detalje o situaciji.

22betGostujući u emisiji Insider, Sabuncuoglu je otkrio koliku plaću Hajduk nudi Džeki. Ako su njegove informacije točne, Hajduk nudi Džeki pola od njegove trenutne plaće u Fenerbahčeu. Prema dostupnim podacima, Džeko u Turskoj ima neto plaću od 4.2 milijuna eura, što znači da mu Hajduk nudi oko dva milijuna eura.

“Prerano je govoriti ostaje li Džeko. Da bi se moglo reći da odlazi, klubovi koji ga žele dovesti moraju se približiti iznosu koji je Džeko zaradio u Fenerbahčeu. Hajduk se ovoj brojci ne može približiti. Njihova službena ponuda je pola Džekine zarade”, rekao je turski novinar.

Portal Sportske-kladionice.com svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

👉 Top 5 Tipovi za Danas

👉 Tiket Dana

👉 Tip Dana

👉 Tipovi Košarka

👉 Tipovi NogometAko su ove informacije točne i Džeko prihvati Hajdukovu ponudu
, postao bi uvjerljivo najplaćeniji igrač SuperSport HNL-a. Prema ranijim informacijama, Hajduk Džeki nudi dvogodišnji ugovor.

Zapratite nas:

Ako volite da se kladite sa nama i ako vam se sviđaju naši besplatni tipovi podelite iste na društvenim mrežama. Nakon toga slobodno uđite u našu besplatnu Viber grupu kako bi uvek bili u toku sa najnovijim tipovima i ponudama kladionica.

👉 Free Viber Grupa

👉 Instagram Stranica

👉 Facebook Stranica

Top Kladionice:

100 besplatnih vrtnji

Mozzart Kladionica

4.6/5
  • Odlična funkcionalnost sajta
  • Bezbednost korisnika
  • Široka ponuda sportova i marketa za klađenje
  • Aplikacije za mobilno klađenje
  • Primaju igrače iz Hrvatske
5 EUR Free Bet + 400 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Stex