U. Catolica – Mushuc Runa: Analiza utakmice

Milos
23 studenoga, 2020
394 Views
nogomet tipovi

Poslednjih dana mogli ste napraviti lep profit od naših tipova i analiza, a danas nastavljamo sa utakmicama koje se igraju u okviru nacionalnih šampionata. Mi ćemo tipovati jednu utakmicu danas, a ona nam dolazi iz Ekvadora, gde ekipa Mushuc Rune ide na teško gostovanje neugodnoj ekipi U Catolica. Verovali ili ne, ovaj put ćemo opet igrati na golove, pošto smatramo da bi ovde moglo da bude vatrometa.

Domaća ekipa, je poznata Ekvadorska ekipa duge istorije, a ove sezone igraju solidno i nalaze se pri samom vrhu tabele sa 4 pobede, 1 nerešenom i 3 poraza do sada. Na domaćem terenu su više nego impresivni sa 3 pobede i jednim porazom iz 4 susreta, a danas imaju perfektnu priliku da poprave taj skor pošto im u goste dolazi jedna ekipa iz donjeg doma, koja ne bi smela da pravi većih problema igračima Catolice.

Gosti, ekipa Mushuc Rune se trenutno nalazi na 15-toj poziciji i nemaju dobru sezonu do sada, pošto su dobili svega 2 utakmice, 1 igrali nerešeno i igrubili čak 5 susreta. Ono što je specifično za ovu ekipu je činjenica da igraju utakmice na mnogo golova, pošto su do sada postigli 12 a primili 15 pogodaka.  Na gostovanjima ove sezone su svaki put išli preko dva gola, što očekujemo da se desi i danas.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju nekih većih problema što se sastava ekipa tiče, te isti ne utiču na naš pik ovde.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 17 puta tokom istorije i domaća ekipa ima malo više uspeha, pošto su pobedili na 7 susreta, 6 puta je bilo nerešeno i 4 puta je pobedila gostujuća ekipa. Ono što je interesantno ovde je činjenica da od poslednjih 7 susreta čak 6 puta je viđeno da obe ekipe postignu pogodak, a 3 od 7 je videlo više od dva gola.

Predlozi za tipovanje

Ovo su dve ekipe koje igraju ofanzivan fudbal, a kojima odbrane nisu na visini zadatka. Stoga, mi smatramo da je ovde najbolje odigrati da će biti mnogo golova, odnosno naš je predlog da se odigra Over 2.5 Goals (da će obe ekipe postići 3 ili više pogodaka) koja igra se plaća odličnom 1.65 kvotom u kladionici 22bet.

Ukoliko niste sigurni kako se igra na marketu Azijskog hendikepa, predlažemo vam da pročitate naš članak na tu temu i vidite zašto je AH ubedljivo najpopularniji kladioničarski market na svetu trenutno.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos