UCAM Murcia – Valencia: Analiza utakmice

tipovi i analize

Polako ćemo početi da tipujemo i utakmice košarkaških nacionalnih šampionata, pošto smo stekli osnovna znanja o snazi i tipu igre koji većina timova forsira ove sezone, te smatramo da možemo da nađemo value u nekim utakmicama, baš kao što to radimo u evropskim utakmicama. Španska ACB liga je sasvim sigurno liga koja je prva u Evropi po kvalitetu, ali i po izjednačenosti većeg broja timova. Naime, iako bi na papiru trebalo da odskaču Real Madrid i Barcelona, vrlo često se u ACB ligi dešavaju iznenađenja, te svake godine još po neka ekipa iskoči u prvi plan. Upravo iz tog razloga smatramo da će utakmica između UCAM Murcie i Valencije biti prilično zanimljiva za gledanje i klađenje.

Domaća ekipa UCAM Murcie se takmiči jedino u domaćem prvenstvu, odnosno ove sezone ne nastupaju u evropskom takmičenju. Prošle sezone su imali sasvim solidne nastupe u evropi, ali to ih je koštalo lošijeg plasmana u domaćem prvenstvu. Trenutno imaju skor u ACB od tri pobede (Andorra 89-86, Zaragosa 89-73 i Real Betis 90-78) i četiri poraza (Obradorio 90-95, Fuenlabrada 74-75, San Pablo Burgos 82-92, Real Madrid 69-97). Kao što možemo videti UCAM Murcia je jedna run and gun ekipa koja obožava da igra na veliki broj poena i kojima odbrana nije jača i omiljenija strana.

1xbet bonus

Sa druge strane ekipa Valencie ima isti rekord kao i domaća ekipa od tri pobede (San Pablo Burgos 93-62, Real Betis 95-72 i Andorra 89-68) i četiri poraza (Gran Canaria 86-88, Unicaja 63-79, Barcelona 94-97 i Bilbao 79-83), ali oni se takmiče u EuroLeague i sasvim je logično da imaju padove u igri pošto je tempo igranja četvrtak nedelja zaista ubitačan. Valencija je ove sezone paokazala i u evropskom takmičenju da može biti prilično nezgodan rival, ali isto tako da može debel da podbaci kada to niko ne očekuje.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve svoje igrače spremne, nema povređenih, te se očekuje jedna prilično zabavna utakmica u svaom slučaju.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su odigrale u poslednje tri sezone šest mečeva i Valencija je četiri puta izlazila kao pobednik, dok je UCAM Murcia dva puta pobeđivala. Međutim, ove sezone je drugačija situacija, pošto je Murcia promenila način igre, a Valencija igra EuroLeague koji mnogo više iziskuje od njima poznatog EuroCupa.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo das u kladionice na ovom meču napravile grešku na marketu za broj koševa. Naime, linija je postavljena na 160.5 što je pos vim parametrima nisko. Naime, ove sezone u ACB ligi UCAM Murcia je šest od sedam puta išla preko te linije, dok je Valencija četiri od sedam puta išla preko te granice. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 160.5 points (oba tima da postignu 161 ili više poena, uključujući i produžetke), koja opklada se plaća solidnom 1.90 kvotom u online sportskoj kladionici 1xBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz Srbije, koji se nalazi ovde.

1xbet bonus

Relevant news