U.Catolica – Independiente del Valle: Analiza utakmice

Dusan
12 rujna, 2021
433 Views
U.Catolica – Independiente del Valle

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas igramo utakmicu koja se igra u okviru redovnog kola prve lige Ekvadora, gde se sastaju ekipe U.Catolica i Independiente del Valle.

U.Catolica

Sasvim solidno je krenula Catolica u ovoj sezoni, pošto se nakon 6 odigranih kola nalaze na petoj poziciji sa 3 pobede i 3 nerešene bez i jedne izgubljene utakmice. Na tih šest susreta postigli su 10 pogodaka, a primili su pet. Danas imaju posebno težak zadatak pošto im u goste dolazi lider šampionata, ekipe Ind. del Valle, sa kojom nema šale.

Indepentiente del Valle

Sa druge strane gostujuća ekipa se trenutno nalazi na prvoj poziciji sa pet pobeda i jednom nerešenom utakmicom, a takođe su bez poraza. Oni su takođe postigli 10 pogodaka, ali njihova odbrana je mnogo bolja, te su oni primili svega dva gola na šest utakmica. Ipak, mišljenja smo da Catolica svakako može da im pomrsi račune danas.

Očekivani sastavi

Nema nekih posebnih važnih informacija pred ovaj meč što se tiče sastava timova.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale dosta puta do sada i ono što se vrlo često dešava je činjenica da obe ekipe postignu pogodak.

Predlozi za tipovanje

Ovo će biti utakmica koja je duel dve ekipe sličnog kvaliteta, pa mi smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati 3+ (da obe ekipe postignu tri ili više golova na meču), koja opklada se plaća solidnom 1.86 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan