Udinese – Atalanta: Analiza utakmice

Milos
20 siječnja, 2021
467 Views
nogomet tipovi

Sreda nam donosi ozbiljan izbor kada su utakmice u pitanju, pošto imamo dosta mečeva u fudbalskim ligama, ali isto tako igra se dosta mečeva u evropskim košarkaškim takmičenjima. Danas u okviru Italijanska Serie A igra se jedna utakmica koja je ranije tokom sezone bila odložena zbog COVID 19 problema, te je danas pravi momenat da se ista odigra. Dakle nastavljamo sa našim analizama i tipovima, te ćemo danas tipovati utakmicu koja se igra na stadionu Dacia Arena, gde će domaća ekipa Udinesea, dočekati 6-to plasiranu ekipu Atalante.

Domaća ekipa, Udinese se nalazi na 15-toj poziciji šampionata, a slobodno možemo reći da su ekipa koja se u poslednjih dva meseca nalazi u kriminalnoj formi. Na domaćem terenu imaju ove sezone rekord od 2 pobede, 1 nerešenu i 5 poraza, uz gol razliku od 6 postignutih i 11 primljenih golova. Kao što smo već naveli oni se nalaze u lošoj formi, a u poslednjih 5 utakmica imaju jednu nerešenu (Bologna) i čak četiri poraza (Benevento, Juventus, Napoli, Sampdoria).

Njihovi protivnici, ekipa Atalante pod vođstvom legendarnog trenera Gasperinija ove sezone su skriveni kandidati za Skudeto, iako se trenutno nalaze na 6-toj poziciji, a na gostovanjima imaju 4 pobede, 3 nerešene i 1 poraz, uz gol razilku od 18 postignutih i 12 primljenih golova. Oni se nalaze u odličnoj formi, sa tom razlikom da su u prošlom kolu kiksali protiv ekipe Genoe, iako su bili bolji i pogodili čak i prečku.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih problema sa sastavom tima, te domaći neće moći da računaju na Stefano Okaka, Bram Nuytinck, Mato Jajalo, Fernando Forestieri, i Ignacio Pussetto, koji su povređeni. A sa druge strane Gasperini na raspolaganju ima skoro sve svoje igrače, jer su povređeni samo Mario Palasic i Marco Tumminello.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale do sada 47 puta i prilično začuđujuće rezultati su prilično izjednačeni pošto su domaći pobedili na 18 susreta, nerešeno je bilo 14 puta, a gosti su pobedili na 15 susreta. Što se golova tiče čak 4 od poslednjih 6 susreta je videlo da obe ekipe postignu pogodak i preko dva gola.

Predlozi za tipovanje

Udinese se nalazi u jako lošoj formi, a gosti polako pale svoje mašine, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Atalanta ML (da Atalanta pobedi na ovom susretu), koja opklada se plaća odličnom 1.75 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos